Book behandling

Der er penge i en PAVA rustbeskyttelse – for dig som bilejer

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer – derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt. Kontakt os og få en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Du kan også benytte ‘Book behandling‘ til at finde prisen på netop din bil.

Kompletbehandling

– Rustbehandling til biler

Få en grundig og effektiv PAVA rustbehandling af bilen: undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En kompletbehandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel.

For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

Sådan rustbehandler vi din bil

Vi gennemgår bilen og karosseriets tilstand, inden vi kontrollerer for lakskader. PAVA Centeret klargør bilen, dækker af, afmonterer hjul, inderskærme, bundplader, gummipropper. Herved kan vi garantere den optimale effekt af en PAVA Kompletbehandling.

Herefter vasker, afrenser, tørrer og lakbeskytter vi bilen, og der bores huller, hvis det er nødvendigt, for at nå ud i alle hulrum. Først nu er bilen klargjort og er klar til at få sprøjtet et af PAVAs penetrerende rustbeskyttelsesprodukter ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre.

Dernæst behandler vi bilens undervogn med et af PAVAs slidstærke rustbeskyttelsesprodukter, der forlænger behandlingens effekt. Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen.

Vedligeholdelsesbehandling

Få denne behandling og få effektiv PAVA rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet – gerne gentagne gange inden for en 2-3 årig periode. Derudover er behandlingen egnet til bilen med et begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand. Når du jævnligt vælger en PAVA Vedligeholdelsesbehandling, så er rust på bilen ikke noget, du skal bekymre dig om.

Rust på bilen er fortid med PAVA

Rust på bilen kan være svært at undgå, men med PAVA vedligeholdelsesbehandling er du rigtig godt stillet. Når vi behandler din bil mod rust, så afmonterer vi bundpladerne, og inderskærmene løsnes de steder, hvor det er nødvendigt. På den måde kan rustbeskyttelsen kan nå ud i alle hulrum på bilen.

Alle hulrum behandles, og undervognen rustbeskyttes de steder, hvor det tidligere produkt er slidt af. Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper med rustbeskyttelse på, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen. På den måde kan du bedst sikrer dig mod rustangreb og din bil vil derfor have en længere levetid.

Siden 1974 har PAVA produceret de bedste produkter mod rust, ligesom vores behandlinger sikrer din bil imod rustangreb. Med en PAVA behandling lever din bil længere, hvilket er godt for din økonomi.

Specialbehandling

– Rustbeskyttelse til din bil

PAVA Specialbehandling er rustbeskyttelse udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 3-5 år, samt til biler med meget overfladerust.

Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig. I disse tilfælde er det nemlig muligt at hæmme det igangværende rustangreb med en grundig og effektiv PAVA rustbeskyttelse, så bilens levetid forlænges væsentligt.

Sådan specialbehandler vi din bil

Inden vi kontrollerer for lakskader, gennemgår vi bilens og karosseriets tilstand. Dernæst klargør vi bilen, dækker af, afmonterer hjul, inderskærme, bundplader, gummipropper. På den måde er vi sikre på den optimale effekt af denne PAVA specialbehandlingen.

Dernæst sørger vi for at vaske, afrense, tørre og lakbeskytte bilen, og vi fjerner evt. tidligere rustbeskyttelse eller løsnet PVC. Vurderes det nødvendigt, bores der huller, for at nå ud i alle hulrum. Nu er bilen klargjort og er klar til at få sprøjtet et af PAVAs gennemtrængende rustbeskyttelsesprodukter ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre samt på skærme og undervogn. Når den første PAVA specialbehandling er tør, genbehandles hjulkasser og undervogn med et af PAVAs slidstærke rustbeskyttelsesprodukter, som forlænger behandlingens effekt.

Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsens pris afhænger af flere ting som bilens stand, mærke og i hvilket omfang bilen skal behandles. Hos PAVA tilbyder vi flere forskellige former for undervognsbehandlinger, da det kan variere fra bil til bil, hvilken form for behandling, der er mest optimal. Hos os kan du vælge mellem PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

En investering i din bil

Det er en god ide at give din bil rustbeskyttelse, fordi rust næsten er uundgåeligt i et land som Danmark. Det skyldes, at vi har en høj luftfugtighed og skiftende temperaturer, hvilket giver den bedste grobund for rust at leve i. Den høje luftfugtighed optræder specielt i sommerhalvåret, idet den varme luft kan indeholde mere vand end den kolde luft. Når temperaturen falder igen, fortsætter denne fugtighed. Det er derfor vigtigt ikke kun at undervognsbehandle sin bil i vinterhalvåret, men også i sommerhalvåret, fordi rust arbejder året rundt.

Hvorfor skal du rustbehandle din bil?

Der er flere gode grunde til at investere i rustbeskyttelse til sin bil. Det forlænger bilens levetid og giver bilen en højere gensalgsværdi, hvis du en dag skal sælge den. Derudover er det også med til at minimere rustrelaterede skader. Reparationer på en bil kan være en dyr fornøjelse og derfor kan en rustbehandling være med til at minimere rustrelaterede reparationer på din bil og gøre den mere sikker at køre i. En investering der både er godt for din bil og din sikkerhed.

Hvor ofte skal du rustbeskytte din bil?

De fleste fabriksnye biler har fået en undervognsbehandling med rustbeskyttelse, men denne beskyttelse er ikke lavet til det danske klima. Det er derfor en god ide at få sin bil undervognsbehandlet fra ny eller senest 48 måneder efter 1. registreringsdato hos os. Efter din første behandling er det individuelt fra bilmærke og -model, hvor ofte en rustbehandling er nødvendig. Et fingerpeg kunne være hvert 2. år, men det er altid en god ide at forhøre sig hos os, så kan vi fortælle dig, hvad der er bedst for dig og din bil.

Pava booking

Book behandling