Peugeot Professional

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så har vi specialiseret os i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos os vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde.

Økonomi

Med Peugeot Professional stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig.

Tryghed

Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Peugeot hurtigt kan komme under kyndig behandling hos folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Hvad kan vi tilbyde

Hos os vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og Wi-Fi?  Vi rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.

Økonomi

Med PEUGEOT PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.

Peugeot Partner

Tryghed

Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Peugeot hurtigt kan komme under kyndig behandling hos folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på vores værksted. Vores mekanikere arbejder med Peugeot-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Peugeot Expert

Tag en professionel med på råd

Har du brug for en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.


Jacob Høi-Nielsen

Salgschef & erhvervsrådgiver