AVANCERET GENERATION

Den nye innovative Peugeot Expert er konstrueret på Peugeots nye platform. Det gør den både lettere og sikrere.

Peugeot Expert fås i 3 længder: L1 på kun 4,60 m, L2 på 4,95 m og L3 på 5,30 m. Højden er begrænset til 1,90 m*, så det er lettere at parkere i parkeringshuse.

Den nye Peugeot Expert er det optimale kompromis mellem udvendige og indvendige dimensioner. Den er velgennemtænkt og opfylder dine krav til brændstofforbrug, komfort, køreegenskaber og sikkerhed.


*Maks. 1,94 m med forhøjet totalvægt som option.

KOMFORT OM BORD

Kørsel
I Peugeot Experts kabine oplever du stor kørekomfort. Trinbrættet gør det let at komme op i det højt placerede sæde, hvorfra du har et godt udsyn over vejen. Den funktionelle og ergonomisk indrettede førerplads har samme køreposition som i en personbil og er forsynet med en lang række opbevaringspladser.

Du finder let rundt ved at anvende den nye generation af 3D-navigation med internetopkobling og stemmegenkendelse*. Systemet indeholder online tjenester og real-time trafikinformationer fra TomTom Traffic*.

Ved hjælp af Mirror Screen* funktionen kan du tilslutte din smartphone til USB-stikket i instrumentbordet. Herefter kan du anvende din telefons apps direkte på bilens 7’’ touchskærm*

Mobilt kontor
Ved at folde midterarmlænet* ned får du adgang til den drejelige Moduwork* skriveplade, og på et kort øjeblik får du mobilt kontor, der både er ergonomisk og praktisk.

Med smartphone-holderen*** med integreret ladekabel, og tablet-holderen*** på instrumentbordet har du dit dataudstyr inden for syns- og rækkevidde.

*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version
**Kun godkendte MirrorLink® eller Apple CarPlayTM apps fungerer, når bilen kører eller holder standset, afhængigt af situation. Under kørsel kan visse funktioner og apps ikke benyttes. Visse typer indhold, som er gratis tilgængelig på smartphone, kræver abonnement på en tilsvarende MirrorLink® eller Apple CarPlayTM betalings-app. Mirror Screen funktionen kræver anvendelse af MirrorLink® teknologi, når det gælder MirrorLink® kompatible Android, Blackberry og Windows telefoner, og Apple CarPlayTM når det gælder iOs telefoner, og forudsætter telefonabonnement med internetadgang. Nye smartphones vil efterhånden komme med disse teknologier.
***Fås som tilbehør. Holderen kan bruges til tablets op til 11″. Tabletten strømforsynes via det tæt placerede USB-stik.

LET AT LASTE

På versioner med elektriske sideskydedøre med håndfri betjening* kan du let oplåse Peugeot Expert og åbne sideskydedøren i den side, du står i, ved at føre foden ind under hjørnet af bagkofangeren. På samme måde kan du lukke døren igen, og bilen låses, når du går væk fra den.

Når du har hænderne fulde, behøver du altså ikke at lægge tingene fra dig for at åbne døren, hvis bare du har den elektroniske nøgle i lommen.

*Option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

MODUWORK KONCEPTET

Moduwork* bænksædet i den nye Peugeot Expert er et modulsæde, der giver mulighed for at udnytte pladsen ved yderste passagersæde, når det er tomt. Sædet kan vippes op, så der bliver plads til at stille last på gulvet.

Med Moduwork* kan den store klap i skillevæggen åbnes og der er mulighed for at medbringe op til 4 m lang last.

Med Moduwork* kan Peugeot Expert omdannes til et mobilt kontor, når du har behov for det. Midterarmlænet foldes ned og afslører en praktisk drejelig skriveplade.

*Option

OGSÅ PERFEKT TIL BYKØRSEL

L1 version
I L1 versionen med en længde på kun 4,60 m kommer man let omkring. Denne version er særligt velegnet til bykørsel.

Den er meget rummelig: Peugeot Expert L1 har en lastkapacitet på op til 1400 kg, en varerumsvolumen på 5,1 m3* og en varerumslængde på 3,32 m.*

Parkering
Peugeot Experts størrelse passer til de fleste parkeringsforhold. Der er ingen problemer med at komme ind i parkeringshuse på grund af den begrænsede højde på 1,90 m**.

*Moduwork option
**Maks. 1,94 m med forhøjet totalvægt som option

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.