EN 100% ELEKTRISK PEUGEOT e-EXPERT

Den 100 % elektriske, nye Peugeot e-Expert har en moderne silhuet og rene linjer, der understreger den stærke karakter hos den højtydende varebil, der er skabt til daglig brug.

Peugeot e-Expert modelprogrammet fås i 3 længder og flere versioner, der opfylder forskellige behov hos vores erhvervskunder.

EN NY MÅDE AT KØRE PÅ

Op til 330 km rækkevidde (WLTP)

100% elektrisk kørsel giver nye og forbedrede køreoplevelser, uden at gå på kompromis:

  • Samme varerumsvolumen
  • Samme varerumslængde- og højde
  • Tilgængelig i 3 længder
  • Tilgængelig i 3 udstyrs- og 2 batteriversioner
  • Glidende, jævn og stort set lydløs kørsel*
  • Kraftig acceleration med øjeblikkeligt moment og respons
  • Støjsvag motor
  • Stor kørekomfort pga. færre vibrationer og mindre støj

*Husk at tage hensyn til, at de omgivende trafikanter muligvis ikke er vant til lydløse elektriske biler.

STOR KØREKOMFORT

Den nye særlige instrumentskærm med 3,5’’ farvematrixdisplay på e-Experts førerplads viser de vigtigste informationer om kørslen i realtid, f.eks. rækkevidde og powermeter (Charge/Eco/Power).

På den store touchskærmifår du let adgang til hele det elektriske univers via en genvej og du får tydeligt vist det elektriske flow. «e-Toggle» tasten giver øjeblikkelig adgang til betjening af den elektriske automatgearkasse, hvor du kan vælge mellem 3 køreindstillinger: ECO, NORMAL og POWER. Elektrisk automatisk håndbremse er standard på den nye e-Expert uanset udstyrsniveau. Dvs. man slipper helt for at skulle aktivere/deaktivere håndbremsen igen.

TO HØJTYDENDE BATTERIER

Peugeot e-Expert indeholder et højspændingsbatteri, med enten en kapacitet på 50 kWh og en rækkevidde på op til 230 km eller en kapacitet på 75 kWh. med en rækkevidde på op til 330 km WLTP. Uanset hvilken batteripakke der vælges, så er pladsen i kabinen og varerummet bevaret.

Batteriet har en garanti på 8 år eller 160.000 km for 70% af lade kapaciteten.

Lasteevnen er den bedste i klassen; fra 650 kg og op til 1000 kg for visse versioner – både i L1 og L2 version. Versionerne med det laveste brændstofforbrug har en lasteevne på 630 kg.

ELMOTOR

Motoren, der har en effekt på 100 kW (136 hk), sikrer øjeblikkelig acceleration med et moment på 260 Nm, samt glæden ved en fleksibel, dynamisk og støjsvag kørsel*.

*Husk at tage hensyn til, at de omgivende trafikanter muligvis ikke er vant til lydløse elektriske biler.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.