GØR HVERDAGEN ELEKTRISK

Få gode og stærke køreoplevelser i en oase af stilhed* og komfort takket være el-motoren med en effekt på 100 kW** (136 hk) og et moment på 260 Nm, der er tilgængeligt fra 0 km/t.

Den er støjsvag, kører fleksibelt og reagerer hurtigt. Den 100% elektriske og forførende Peugeot e-208 ved nøjagtigt hvad, der skal til for at gøre dig glad. Den har samme rummelighed og bagagerumsvolumen som versioner med forbrændingsmotor, hvilket sikrer høj komfort for både dig og dine passagerer.

Den højteknologiske og moderne Peugeot e-208 skiller sig i høj grad ud med sit eksklusive design og iøjnefaldende detaljer som ”e”-monogram, 2-farvet løve-logo, indfarvet kølergitter, hjulkasser i sort højglans og 17” alufælge***, der får den til at syne mere aerodynamisk.

* Husk at tage hensyn til, at trafikanterne i dine omgivelser muligvis ikke er vant til støjsvage biler.
** Aktionsradius op til 340 km (WLTP). Estimerede, vejledende data med forbehold for igangværende typegodkendelse – CO2-emission ved blandet kørsel på 0 g.
*** Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

EN REN, LYDLØS FORNØJELSE

Når du sætter dig ind i Peugeot e-208, mærker du den rare fornemmelse af stilheden ved 100% el-kørsel, og du kan køre hvorhen, du vil, takket være den lange aktionsradius på hele 340 km*. Udover den støjfri køreoplevelse kan du glæde dig over at undgå både CO2-udledning, lugtgener, vibrationer og gearskift.

DELVIST SELVKØRENDE BIL

I den nye Peugeot 208 har du en lang række intelligente og sikkerhedsskabende førerassistancesystemer til rådighed. De nye innovative sikkerhedssystemer markerer begyndelsen på en æra med intelligente, delvist selvkørende biler, der anvender indbyggede radarer og kameraer til følgende funktioner: Vejstribealarm med valg af bilens position på vejen, skiltegenkendelse, fartpilot og regulering af sikkerhedsafstand (med fuld standsning, hvis nødvendigt) og automatisk genstart*.

Førerassistancesystemerne hjælper dig på vej. Udvidet skiltegenkendelse, blindvinkelsystem og aktiv vejstribealarm øger sikkerheden. Gør din hverdag meget lettere med 360o p-sensorer*, bakkamera* eller Full Park Assist**.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.
** Aktiv hjælp til parallelparkering og parkering i bås – fås som option i løbet af første halvår 2020 eller er ikke tilgængelig afhængigt af version.

BRUGERVENLIG & INTUITIV SKÆRM

Den store 10’’ HD-touchskærm* styres** ved hjælp af stemmegenkendelse***, betjeningskontakterne ved rattet eller helt enkelt med de 7 Toggle switches.

På skærmen i Peugeot e-208 kan du følge en teknologisk animation, der viser drivlinjens aktuelle funktion.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.
** Bilen bør være helt standset.
*** Understøtter ikke dansk tale

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.