ELEKTRISK KØREGLÆDE

Oplev den nye, kompakte Peugeot e-2008 SUV og el-motorens mange fordele. Nyd indtrykkene fra kørsel i elektrisk funktion og oplev de mange fordele med den nye e-mobilitet.

Peugeot e-2008 SUV kan kendes på løve-logoet i grønt og blåt, et indfarvet kølergitter med et særligt horisontalt mønster samt ”e” monogrammerne på forskærmene og bagklappen. Kabinen er forsynet med et eksklusivt indtræk af Alcantara©* i farven grå Gréval med grønne og blå stikninger.

* Standard eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

ENKEL, SIKKER OG HURTIG OPLADNING

Det er let og enkelt at oplade den nye Peugeot e-2008 SUV og få glæde af de helt op til 320 km (WLTP) elektrisk kørsel. Inkluderet i bilens pris er en standardinstallation til en Clever ladeboks, så du med et Clever Unlimited-abonnement kan oplade hjemmefra. Samtidig giver abonnementet dig adgang til de mange offentlige Clever-ladestandere, som findes over hele landet.

Via bilens touchskærm eller MyPeugeot® app’en på din smartphone kan du programmere opladningen af din Peugeot e-2008 SUV. Dette system kan også benyttes til at starte og stoppe opladningen samt at overvåge ladeniveauet.

HØJTYDENDE BATTERI

Den nye, kompakte Peugeot e-2008 SUV er forsynet med et 50 kWh højspændingsbatteri, der er så smart placeret, at det ikke går ud over pladsen i kabinen og bagagerummet. Det giver en rækkevidde på 320 km (WLTP*), og udleder ingen CO2 under kørsel.

Batteriet har en garanti på 8 år eller 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.

* Batteriet rækkevidde kan variere afh. af de reelle kørselsforhold

EL-MOTOR

El-motoren, der har en effekt på 100 kW (136 hk), sikrer øjeblikkelig acceleration med et moment på 260 Nm, samt glæden ved en fleksibel, dynamisk og støjsvag kørsel.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.