ULTIMATIVT DESIGN

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige Peugeot 308 og dens stærke personlighed. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” hjul tilføjer sin elegance. Den kompakte Peugeot 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygter som giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

PEUGEOT i-COCKPIT®, GENOPFUNDET KØRSEL

Sæt dig ind i Peugeot 308, læn dig tilbage og slap af i en verden, som med i-Cockpit®, er designet så din kørsel bliver en sand fornøjelse. Oplev en hurtigere, nemmere og endnu mere intuitiv kørsel med det kompakte rat, head-up instrumentpanel og den store 9,7″ touchskærm. Som prikken over i’et giver Denon* Hifi-pakken samt Driver Sport pakken* den ultimative køreoplevelse.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

KØREHJÆLPEMIDLER

Peugeot 308 er der adgang til førerhjælpefunktioner, f.eks.:

  • Aktivt blindvinkelsystem
  • Bakkamera med 180 graders view
  • Automatisk skift mellem fjern- og nærlys
  • Skiltegenkendelse
  • Driver Assistant Pack – Adaptiv fartpilot

MOTORER

Fordi køreglæde er baseret på, at man har fuld kontrol med bilen, er Peugeot 308 forsynet med avanceret teknologi, som giver eksemplariske køreegenskaber. Undervognen er tilpasset den enkelte BlueHDi- og PureTech-motortype, for at opnå optimal effektivitet og komfort.

Peugeot 308 kan fås med både manuelt gear og automatgear. EAT8 automatgearkassen er lige så økonomisk som en manuel gearkasse og har et hurtigt og glidende gearskifte takket være den nye elektriske gearvælger og gearskiftegrebene ved rattet.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.