DYNAMISK OG SPORTY

Indbegrebet af god stil. Med den slanke linje og de smukke kurver inviterer Peugeot 308 SW dig til at opleve en helt ny verden. Den vækker øjeblikkeligt opsigt med sin nye udtryksfulde front, frække signatur-belysning som er synlig dag og nat og ikke mindst med sine elegante 16″ fælge.

GUIDED AF SANSERNE

Inde i kabinen giver Peugeot i-Cockpit® og udvalget af unikke funktioner en helt uovertruffen køreoplevelse. Det kompakte rat giver større fleksibilitet, head-up instrumentpanelet større komfort og den store 9,7″ touchskærm gør betjeningen mere intuitiv. Fuldend oplevelsen yderligere med Denon Hi-Fi Pack og Driver Sport Pack.

RUMMELIG & FLEKSIBEL

Nyd verden omkring dig gennem de store vinduer og ikke mindst via det store panoramaglastag*. Det store bagagerum bliver forvandlet ved at vippe “Magic Flat” sæderne. Dette giver et bagagerum med fladt gulv og mere plads end du kunne drømme om. Adgangen til bagagerummet er gjort endnu nemmere med den lavt placerede læssekant.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

MOTORER

For at give dig den bedste køreoplevelse er 308 SW forsynet med masser af teknologisk udstyr, som sikrer eksemplariske køreegenskaber.

Undervognen er tilpasset den enkelte BlueHDi og PureTech motortype for optimal effektivitet og komfort. Den kan måle sig med de bedste. Med Driver Sport Pack*, ændres visse parametre, så du får en endnu mere intensiv køreoplevelse.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.