KRAFTFULDT OG INSPIRERENDE DESIGN

Lad dig forføre af Peugeot 3008 SUV med den kraftfulde front med forkromet, ternet kølergitter* og smalle, aflange Full LED-forlygter*, der minder om sammenknebne rovdyrøjne. Læg mærke til de flydende og dynamiske linjer, der understreges af en elegant kromliste langs motorhjelmen.

Peugeot 3008 SUV har en unik og skarp karakter, der yderligere forstærkes af det sorte Black Diamond tag* og et sort skinnende panel tværs hen over bagenden, som indeholder LED-baglygterne med 3 røde stiliserede kløer, der lyser både dag og nat.

*Option afhængig af version

PEUGEOT i-COCKPIT®

Det første, der fanger øjet, når du sætter dig ind i Peugeot 3008 SUV, er et spektakulært og næsten futuristisk Peugeot i-Cockpit®.
Det kompakte rat, og den store kapacitive 8″* touchskærm er placeret midt på instrumentbordet. 12,3″ head-up instrumentgruppen viser de vigtigste informationer om kørslen.
Peugeot i-Cockpit® fås også med en række elegante vippekontakter – kaldet Toggle Switches*, der altid giver direkte adgang til de primære komfortfunktioner: Radio, klimaanlæg, navigation**, bilens parametre, telefon og mobil apps.

*Standard afhængig af version
**Option afhængig af version

ACTIVE SAFETY BRAKE

Denne teknologi er en ny generation af det automatiske nødopbremsningssystem, som aktiveres ved overhængende fare for kollision. Kameraet registrerer både bevægelige og stillestående forhindringer. Hvis føreren ikke bremser, eller ikke bremser hårdt nok, aktiverer systemet bremserne automatisk Således bidrager Active Safety Brake til at undgå sammenstød eller til at reducere konsekvenserne ved at nedsætte kollisionshastigheden.

MOTORER

Når man kører ud i verden, skal man samtidig huske at passe på den, og det gøres bedst med effektive miljøbeskyttende teknologier.
EMP2 platform og de højtydende PureTech og BlueHDi motorer, samt EAT8 gearkassen placerer Peugeot 3008 SUV blandt de mest brændstofeffektive SUV’er i sin klasse.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.