GENOPLADELIG HYBRIDTEKNOLOGI

Oplev Peugeot 3008 SUV med genopladelig hybridteknologi. Fås i versionerne HYBRID4* (4-hjulstræk, 300 hk) og HYBRID** (forhjulstræk, 225 hk). Hybrid SUV’en byder på adskillige fordele til en fornyet køreoplevelse.

Med den genopladelige hybrid vælger du din kørselsfunktion: Brændstof eller 100% elektrisk. Få nye køreoplevelser i 100% elektrisk funktion med op til 63 km*** i elektrisk funktion, glidende kørsel med færre vibrationer, kraftig acceleration og støjsvag motor.

* Udelukkende med udstyrsniveau GT.
** Fra Allure niveau.
*** Rækkevidden kan variere afhængigt af de faktiske kørselsforhold som klima, kørestil osv.

NEM OG HURTIG OPLADNING

Ladeklappen er placeret på den venstre bagskærm. Ladekablet opbevares let i et dertil indrettet rum under vognbunden i bagagerummet, så det ikke går ud over bilens bagagerumsvolumen. For at opnå optimal rækkevidde under elektrisk kørsel er det nødvendigt at oplade batteriet 100%.

Når stikket er tilsluttet, vises ladetilstanden ved hjælp af en række farvede indikatorer. Batteriets opladningstid varierer afhængigt af ladestanderens og laderens effekt.

Du har mulighed for at vælge et ladeboks-tilbud fra Clever. Med en ladeboks monteret hjemme hos dig selv, sker en fuld opladning på ca. 4 timer. Der findes desuden mange ladestandere, enten på din arbejdsplads, hvor du køber ind, på offentlige p-pladser osv., så du kan få ladet din bil op.

OVERBLIK & INDSTILLINGER

En 8″ touchskærm giver adgang til parameterindstillingerneiog kørselsoplysningerne i Peugeot 3008 SUV HYBRID:

  • Energistrømmene der illustrerer hybridsystemets funktion
  • Statistik for elektrisk forbrug og brændstofforbrug
  • Parameterindstilling af opladning
  • Aktivering af e-Savefunktion

Med Peugeots tilpassede i-Cockpit® i 3008 SUV HYBRID er det muligt at vise kørselsoplysninger i førerens synsfelt.

Instrumentgruppen viser hele tiden:

  • Kørselsfunktion: Elektrisk, Sport, Hybrid, 4WD*
  • Rækkevidde i elektrisk funktion.
  • Rækkevidde med brændstof.
  • Powermeter: Viser anvendelse af energi, ECO (Optimering af energi), POWER (Maks effekt), CHARGE (Regenerering/delvis opladning af batteri) samt genstart af forbrændingsmotor.

* Fås kun på HYBRID4

HYBRIDMOTOR & BATTERI

Peugeot 3008 SUV fås i en HYBRID4 300 e-EAT8 (4-hjulstræk)* og en HYBRID 225 e-EAT8 (forhjulstræk)** version. Den kombinerer:

  • En PureTech benzinmotor på 147kW/200 hk til HYBRID4 versionen og en motor på 132kW/180 hk til HYBRID versionen.
  • 2 elmotorer på 80kW/110 hk til HYBRID4 og 1 elmotor til HYBRID versionen.

3008 SUV HYBRID har et batteri med en kapacitet på 13,2kWh. Batteriet er placeret under bagsæderne, uden at det går ud over bilens bagagerumsvolumen.

Med “e-SAVE”-funktionen er det muligt for føreren at sørge for at have en elektrisk reservei, der kan anvendes, når kunden ønsker det på køreturen, bl.a. i områder med begrænset kørsel.

* Maks kombineret ydelse på 300 hk
** Maks kombineret ydelse på 225 hk

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.