UIMODSTÅELIGT DESIGN

Peugeot 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale farver gør 208 sig virkelig bemærket! Den stærke karakter understreges af Black Diamond taget, skærmforøgerne, rudelisterne i sort højglans og de diamantslebne fælge med indlæg.

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe, den store 10″ HD touchskærm og 7 Toggle switches. Du kan personliggøre stemningen i kabinen med en Stemningslyspakke med 8 farver og opnå et endnu mere moderne look.

SIKKERHED

I Peugeot 208, får du masser af intelligente førerhjælpesystemer, der skaber sikkerhed, og manøvresystemer, der hjælper dig i dagligdagen. Her kan nævnes Peugeot Drive Assist, Active Safety Brake, Full Park Assist, Vejstribealarm, Blindvinkelsystem og meget mere.

MOTORER

208 er bygget på den nye CMP/eCMP modulplatform, der giver mulighed for at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor uden at gå på kompromis. Optimeret vejgreb, manøvredygtighed, støj- og varmekomfort, samt vægtreduktionen medvirker til at begrænse CO2 udledningen og sikre dig en intens køreoplevelse!

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.