CHIKT OG ELEGANT DESIGN

Peugeot 108 er indbegrebet af stilfuld elegance. Den er genstand for misundelige blikke, hvor end den kører, takket være et sofistikeret urbant design fyldt med dynamiske linjer og minutiøse detaljer. Den overraskende solide front er domineret af den dristige grill, den centrale bjælke og det lavere luftindtag. Lyssætningen på 108 er let genkendelig og iøjnefaldende. I en stilfuld balance af sort og krom sørger de højteknologiske forlygter og LED-lyslederen for et urbant look. Wraparound baglygterne, som også indeholder baklys og tågelygter, er formet som tre løvekløer, der giver en flot effekt.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Kabinen i Peugeot 108* er designet til at være særdeles intuitiv. Fra det højdejusterbare førersæde* har føreren det centrale panel, der inkorporerer hele spektret af styringer af bilens udstyr, inden for rækkevidde af blot den ene hånd: Den store 7″ touchscreen*, startknappen kombineret med Peugeot Open & Go-system* og automatisk klimaanlæg*.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

AIRBAGS

Af hensyn til din sikkerhed kommer Peugeot 108 med 6 airbags (2 frontairbags, 2 sideairbags foran og 2 gardinairbags).

For børnenes skyld er 108 udstyret med Isofix beslag på begge bagsæder.

e-VTi MOTOR

Peugeot 108 kommer med en ny familie af 3-cylindrede motorer, der kombinerer økonomisk forbrug med høj ydeevne takket være en reduktion i motorstørrelsen. Effektiviteten af disse lettere, ultrakompakte benzinmotorer stammer fra en optimeret forbrænding og reduktion af friktion.
Gearskift foregår via en manuel 5-trins gearkasse og er med til at levere maksimal kørefornøjelse.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Richard Nielsen

Richard Nielsen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.