Elegant & raffineret

Opel Corsa er kåret som vinder af AUTOBEST 2020, som bedste bilkøb i Europa. Denne absolutte favorit er skabt i et tidsløst design med sikkerhedssystemer og udstyr i topklasse. Samtidig forener Corsa Opels kvalitet gennem 120 år med avanceret teknologi og et enestående lavt brændstofforbrug.

SPORTY OG ATLETISK

Opel Corsa er et designstatement, der understreger den præcise tyske teknik. Med en iøjnefaldende front og en markant silhuet, er Corsa attraktiv fra alle vinkler. Vil du fremstå endnu mere dristig og atletisk? Så er den sporty GS Line* med det karakteristiske design med særlige for- og bagfangere, kromudstødning og specialhjul svaret.

*Tilbydes i et begrænset antal.

DEN LUKSURIØSE OPLEVELSE

Velkommen til et interiørunivers, der fra første færd imponerer med sit præcise håndværk, sofistikerede detaljer og førsteklasses materialer i høj kvalitet. Et sporty, førertilpasset instrumentpanel med overlegen personlighed inviterer til at lade køreoplevelsen begynde med det samme.

DET LÆKRE LOOK

Med indvendige røde designdetaljer, tilpassede sportssæder, mørke linjer og alu sportspedaler ser GS Line lige så godt ud, som den kører.

(Tilbydes i et begrænset antal)

INFORTAINMENT

Enkel og intuitiv touchskærm med Apple CarPlay. Systemerne i Corsaen giver dig masser af mulighed for kommunikation og underholdning, samt stemmestyring og Bluetooth®-lydstreaming.

MOTOR

Også når det kommer til køreegenskaber og motoreffektivitet, er Corsa på forkant. Om du foretrækker benzin, diesel eller 100% el garanterer Corsa en dynamisk og jævn kørsel med lav eller ingen CO2-udledning.

GEARKASSE

Sport møder komfort. Den automatiske 8-trins gearkasse med shift paddles øger både effektiviteten og køreglæden.

HJUL

Hvis det kommer an på størrelsen er 16″eller 17″ alufælge iøjnefaldende look et godt valg. Tilføj evt. lidt farve og vælg i stedet de eksklusive 17″ alufælge i sort / sølv, som ikke blot skaber en smuk farvekontrast, men er også lette og aerodynamiske.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.