Fremtidens design

Ny Astra plug-in hybrid sætter en ny standard. Den nye Astra er tysk design og ingeniørkunst, når det er bedst. Sæt dig til rette og nyd den nyeste generation af Opels digitale Pure Panel instrumentering med brede, brugervenlige skærme. Astra tilbydes for første gang som plug-in hybrid og senere som 100% elbil.

MARKANT & DYNAMISK

Den nye Astra forener et stilsikkert look med et dynamisk design. Den markante Opel Vizor-front fanger blikket, og bilens strigente fremtoning støtter op om bilens solide og velbyggede konstruktion.

*Tilbydes i et begrænset antal.

Indbydende komfort

Astra byder på innovative løsninger som f.eks. Pure Panel, der giver et hurtigt og sikkert overblik over køreinformationer, kommunikation og underholdning. Ergonomiske Active -forsæder1i Alcantara eller nappalæder med ventilation og massagefunktion optimerer siddekomforten. God plads og talrige tilslutningsmuligheder gør turen ekstra behagelig.

DYNAMISK & ANDERLEDES

Uanset om du har brug for lang rækkevidde, høj ydelse, økonomisk kørsel eller øjeblikkelig acceleration, så er Opel Astra Hybrid altid klar. Plug-in hybrid-teknologien maksimerer ydelse og præstationer via den smidige og responsive 8-trins automatgearkasse, EAT8 (Efficient Automatic Transmission) med et maksimalt drejningsmoment på 360 Nm.

NEM OPLADNING

Opladning af Astra plug-in hybrid er nemt, hurtigt og effektivt – uanset om det er hjemme med et standardkabel eller en wallbox eller ved en offentlig ladestation. Opels mange opladningsløsninger giver nem adgang til opladning, så du altid er klar til næste tur.

MOTOR

Opel Astra Hybrid byder på en engagerende køreoplevelse med kompromisløs ydelse og effektivitet. Under kølerhjelmen ligger en responsiv 1.6 liters turbobenzinmotor med 150 hk eller 180 hk, der arbejder i perfekt harmoni med en 81 kw elmotor.
Resultatet er to niveauer for den samlede ydelse, nemlig 180 hk og 225 hk.

EFFEKTIV HYBRID

I hjertet af Opel Astra Hybrids innovative drivlinje findes et 12,4 kW højspændingsbatteri med 84 vandkølede celler. Dette energieffektive letvægtsbatteri driver elmotoren, når der køres i Hybrid-funktion eller på ren el. Det kompakte batteri er perfekt integreret i drivlinjen og giver Astra Hybrid et lavt tyngdepunkt, som bidrager til dens fantastiske køreegenskaber.

ENERGIEFFEKTIV KØRSEL

Astra plug-in hybrid sætter en ny standard for energieffektivitet i kompaktklassen. Benzinmotoren af lavfriktionstypen arbejder sammen med en kraftig elmotor og kombinerer sportslig køredynamik med økonomisk forbrug. Hertil kommer fordele som ubegrænset adgang til miljøzoner og lav grøn afgift.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.