ET MERE MARKANT DESIGN

Fronten på ny Citroën SUV C3 Aircross har fået et helt nyt, mere markant og robust design, med den nye Citroën signatur, der blev lanceret på Citroën C3 i 2020. De dobbelte, forkromede vinkellogoer breder sig ud mod ECO LED forlygterne, som giver dig større sigtbarhed og sikkerhed på vejen. Ny Citroën SUV C3 Aircross byder også på ny kølergrill med geometrisk mønster og en ny sølvfarvet spoiler med interessant farvedetaljer.

RUMMELIGHED, FLEKSIBILITET OG LYS

Ny Citroën SUV C3 Aircross er særdeles rummelig til glæde for både fører og passagerer. Der er fx rigelig benplads ved bagsæderne og en god loftshøjde både for og bag. Fleksibiliteten er suveræn med et bagsæde, der kan forskydes i længderetningen i 2 uafhængige dele*, og et passagerforsæde, der kan foldes fladt ned*, så der bliver plads til lang last – helt op til 2,40 meter*. Endvidere byder ny Citroën SUV C3 Aircross på et stort bagagerum, der nemt kan øges fra 410 til 520 liter, når bagsædet skydes frem, og helt op til 1.289 liter, når ryglænene nedfældes*. Panoramasoltaget* giver exceptionelt meget lys i kabinen, og den nye midterkonsol er forsynet med et stort opbevaringsrum, som alle passagerer har let adgang til.

*Afhænger af udstyrsniveau

4 Motorer

Et bredt udvalg af effektive og økonomiske motorer kombineret med avanceret teknologi baner vej for nye køreoplevelser. Ny Citroën SUV C3 Aircross fås med 2 PureTech benzinmotorer (110 og 130 hk) og 2 BlueHDi dieselmotorer (110 og 120 hk).
En manuel 6-trins gearkasse ledsager PureTech 110 S&S og BlueHDi 110 S&S motorerne, mens en EAT6 automatgearkassen ledsager PureTech 130 S&S benzinmotoren og BlueHDi 120 S&S dieselmotoren.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.