SKABER HELT NYE FØLELSER

Hver enkelt detalje er en opfordring til eventyr. SUV-kølergrillen i dual blade-design træder frem mellem de Z-formede ”Ice Cube”-LED-forlygter og tågeforlygter. Den nye KIA XCeeds stærke personlighed understreges af iøjnefaldende detaljer som sølvfarvet bundskjold og elementer i satinkrom på kofangernes hjørner.

KØR AFSTED PÅ DRAMATISK VIS

Den stejlt hældende fastback-bagklap efterlader et stærkt indtryk hos alle, der ser den. Bilens kraftfulde proportioner og muskuløse fremtoning understreges af kofangerens sportslige udformning og den sølvfarvede diffusor med dobbelte afgangsrør, mens de komplette LED-baglygter med et unikt blinklysdesign giver bilen et højteknologisk præg.

STIL, KOMFORT & OPKOBLINGSMULIGHEDER

Den høje siddehøjde giver et godt overblik over omgivelserne og let adgang til den komplet digitale 12,3” Supervision-instrumentenhed (*) og 10,25” navigationssystemet (*). Unikke kontrastfarver, fine materialer og instrumentpanel i blød kvalitet skaber en sofistikeret stemning. Er man til fest og farver, kan man som ekstraudstyr vælge en gul farvepakke til kabinen.

* Ekstraudstyr

AKUSTIK & AFFJEDRING

Den nye XCeed præsenterer et helt nyt komfortniveau, hvor støjabsorberingen fra vejen reduceres, og hvor der er tilføjet ekstra isolering i bunden og valgt hjul med lavt støjniveau. Vi har også justeret udstødningen, så den bliver mere jævn, lige som vi har optimeret affjedringen med nye hydrauliske returstop.

MOTORER & GEARKASSER

Du kan vælge mellem tre kraftfulde benzinmotorer og to særdeles effektive dieselmotorer. Den særdeles kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor yder 204 hk og er velegnet til alle kørselssituationer. Afhængigt af konfigurationen kan du vælge mellem en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse og en 6-trins manuel gearkasse. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.