FORFØRENDE NYE DIMENSIONER

Det er tydeligt, at XCeed Plug-in Hybrid skiller sig ud fra mængden med dens sportslige coupéagtige crossoversilhuet, der fremhæves af en hurtigt faldende taglinje, og hjulkasser og sidelister i SUV-stil. Designet er atletisk og dristigt med de markante 18” fælge*, LED-lys og ‘Ice Cube’ LED-kørelys kører foran og bagpå. Den sporty SUV-kølergrill og den vovede frontgrill nederst er både forbløffende og aerodynamisk effektive.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

DRAMATISK DESIGN

Alsidighed har aldrig set så dynamisk ud. Den stejlt faldende fastback bagklap fører øjet til en sporty kofanger og de elegante LED-baglygter. Bilens kraftige proportioner og muskuløse udtryk understreges af en sølvfarvet diffusor med dobbelt udstødningsrør, som får pulsen i vejret.

UDVID DIN HORISONT

Den rummelige kabine har en høj og sporty siddeposition, der giver maksimalt udsyn og rendyrket køreglæde. Den 12,3″ komplet digitale instrumentenhed* med dedikeret Plug-in Hybridgrafik, giver dig mulighed for at overvåge
informationer som f.eks. køreindstilling, batteriopladning og
resterende rækkevidde. Det 10,25″ high definition navigationssystem* kan vise op til tre forskellige applikationer på én gang. Det kan desuden vise XCeeds energistrøm, batteristatus og andre Plug-in Hybridrelaterede informationer.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

OPLEV REN KRAFTUDFOLDELSE

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid kombinerer et 8,9-kWh batteri, en 44,5-kW elmotor og en 1,6-liters GDI-motor med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Resultatet er imponerende: 141 hk og en acceleration fra 0-100 km/h på 11,0 sek. Og så kan du køre de fleste af dine daglige køreture på ren el.

MØD DEN MODERNE HYBRID

Det integrerede “e-system” genindvinder kinetisk energi i decelerationsfaserne og tilfører supplerende drejningsmoment under acceleration. Under deceleration eller opbremsning bliver den energi, som bilens bevægelse genererer, altså omdannet til strøm til genopladning af batteriet. Coasting Guide analyserer din rute for at fortælle dig, hvornår du skal tage din fod af pedalen. Virtual Engine Sound System aktiveres kun i elektrisk tilstand for sikkert at underrette fodgængere om din tilstedeværelse.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.