ET BETAGENDE DESIGN

Et fantastisk design handler om de rette proportioner og den rette balance. Den nye KIA Stinger mestrer den kombination med sin lange motorhjelm med kort overhæng foran, den lange akselafstand og den lavt placerede kabine. De brede skulderlinjer smelter sammen og danner en stram bagende med en diffuser i sort højglans, som øger aerodynamikken.

SPORTSLIGE KØREOPLEVELSER

Den nye KIA Stinger er dybt forankret i hjertet hos ægte bilentusiaster. Hver eneste linje giver et hint om den klassiske Gran Turismo-ånd – fra den lave motorhjelm og kabine til bilens muskuløse fremtoning. Det imponerende 5-dørs fastback-design har en umiskendelig profil, der afslører bilens hæsblæsende præstationer.

STILRENT KABINEDESIGN

Sørg for, at alle dine behov og ønsker er dækket. Træd ind i den nye Kia Stinger GT, hvor sporty styling matches af utallige tekniske innovationer og designforbedringer. Højdepunkterne inkluderer en digital 7 ”skærmklynge, en forstørret 10,25” navigationsskærm, der dækker alle dine multimediebehov, ambientbelysning på begge sider af kabinen og et rammeløst bakspejl.

GARANTI FOR BEGEJSTRING

Den nye KIA Stinger leverer fremragende respons og præstationer, så du virkelig kan nyde køreoplevelsen. Elektronisk reguleret undervogn (ECS) sikrer maksimal komfort og sikkerhed takket være adskillige sensorer, der evaluerer forskellige kørselsparametre. Ved hjælp af Drive Mode Select (DMS) kan du indstille bilens karakteristik efter dine præferencer og kørselsforholdene.

KRAFTIGE MOTORER

Vær forberedt på forhøjet puls med den kraftfulde 3.3 T-GDI V6 biturbomotor som yder 366hk. Den 8-trins automatiske gearkasse leverer hurtigt og jævnt gearskift. Du kan forvente gåsehud takket være den fremragende acceleration og køreegenskaberne ved høj hastighed.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.