DYNAMISK DESIGN

Gør indtryk, hver gang du sætter dig bag rattet i Sportage. Den er designet og produceret i Europa, har en iøjnefaldende og imponerende sideprofil, en skulpturel, sportslig front med Kias signaturkølergrill og raffinerede kromlister ved ruderne. Det dristige design af bilens bagende og de svungne baglygter sætter prikken over i’et med et slankt og stilfuldt udtryk.

DRISTIGT SUV-DESIGN

Fra motorhjelmen til bagagerummet har Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED-forlygter* og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme.

*Modelafhængigt ekstraudstyr

RAFFINERET INTERIØR

Det vrimler med overraskelser inde i kabinen i Sportage. Bløde materialer, førsteklasses finish og fokus på detaljerne gør, at du kan føle og se forskellen. Selv det nye ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så man som fører nemt kan betjene eller se dem. På den måde kan du bevare den fulde koncentration på vejen.

DOBBELTKOBLINGSGEARKASSE (DCT)

Nyd godt af det bedste fra både manuelle og automatiske gearkasser med 7-trins dobbeltkobling (DCT). Hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstoføkonomi er nu noget, det er muligt at opnå. Med skiftekontakterne på rattet kan du betjene gearskiftet med fingrene på motorsportsmaner.

MOTORER

Den nye KIA Sportage byder på intelligente motorer, der ganske enkelt er imponerende. Det drejer sig blandt andet om den kraftfulde 1.6 T-GDi-benzinmotor og den nye 1.6 CRDi EcoDynamics+.

Vælger du den nye 1.6 CRDi EcoDynamics+, får du dynamisk, men effektiv mild-hybridkørsel.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.