KRAFTFULD PÅ ALLE MÅDER

Lige fra synet af den nye Sorentos front, kalder det udvendige design på omgående opmærksomhed. Den skulpturelle kølergrill er imponerende; fremhævet af en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtagsgrill og et flot sølvfarvet bundskjold. En ny lyskildeteknologi med LED-projektionsforlygter *, LED-dagskørelys og LED-tågeforlygter giver bedre udsyn til vejen forude og et stærkt visuelt udtryk.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

EN PROFIL MED STIL & KRAFT

De muskuløse, men elegante linjer, der løber hele vejen fra motorhjelmen til bagklappen, giver bilen en iøjefaldende, moderne profil. Med en større akselafstand og et mere slankt D-stolpe-design udgør den nye udformning en dristig og atletisk styling, som kommer til udtryk med matsorte hjulkasser, sidepanellister med indlæg i satinkrom og indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom*. Derudover gør de 20″ aluminiumsfælge* bilen endnu mere muskuløs.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

OVERDÅDIG PLADS, STIL & KOMFORT*

Det førsteklasses og moderne interiør er designet til at løfte køreglæden på enhver tur: Fra den unikke følelse med ambientbelysningen til detaljer i premium finish, som fx de tofarvede lædersæder i sorte og grå nuancer, satineffekten på instrumentpanelet med 3D-prægning og delvis kromdekor* samt gennemgående detaljer i sort højglans. Kombineret med rummelighed og elegant ergonomi vil du straks se og føle bilens appeal.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

FIREHJULSTRÆK*

Den nye Sorentos firehjulstrækteknologi er inspireret af robust terræn og er designet til at gøre hverdagskørsel og ethvert eventyr mere behageligt. Innovativt, kontinuerligt og aktivt firehjulstræk sikrer, at Sorento opretholder fremragende trækkraft på alle overflader og hjælper med at forbedre stabiliteten i sving.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

MOTORER & GEARKASSER

Kraft, effektivitet og rendyrket køreglæde: Den nye KIA Sorento fås med de nyeste dynamiske motorer, som omfatter en 2,2-liters CRDi-dieselmotor med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Sorento 2,2 CRDi er udstyret med en 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer lynhurtigt og næsten umærkeligt gearskifte, så køreoplevelsen bliver mere dynamisk.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.