KRAFTFULD PÅ ALLE MÅDER

Fronten på den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid afspejler bilens muskuløse udstråling med en imponerende skulpturel kølergrill med en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtag og et elegant sølvfarvet bundskjold. Og de nye LED-projektionsforlygte *r, LED-dagskørelyset og LED-tågeforlygterne leverer et dynamisk lys, som matcher resten af bilen.

* Modelafhængigt udstyr

ET MARKANT & MODERNE LOOK

Også bagfra byder den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid på imponerende designmæssige detaljer, der efterlader et varigt indtryk. Med elegante aerodynamiske linjer, der matcher bilens effektivitet. De vertikale LED-baglygter, bundskjold med sportslige og iøjnefaldende detaljer bagpå og en flot tagspoiler med finish i højglans og integreret bagrudevisker samt eco-plug-in-hybridemblem er blot nogle af de detaljer, der giver bilen et imponerende visuelt udtryk.

OVERDÅDIG PLADS, STIL & KOMFORT*

Som en af de meget få plug-in-hybridbiler med op til syv sæder byder det førsteklasses interiør på masser af plads og stil. Kabinen er designet til at gøre enhver køretur til en stor oplevelse: fra ambientebelysningen til materialer i topkvalitet og en raffineret finish. Og så er den spækket med komfort som fx en USB-opladningstilslutning til hver person i bilen. Med den elegante ergonomiske indretning og den ekstra støjsvage kabine vil du straks se og føle bilens attraktive egenskaber.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.