KRAFTFULD PÅ ALLE MÅDER

Fronten på den nye Sorento Hybrid afspejler bilens muskuløse udstråling med en imponerende skulpturel kølergrill med en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtag og et elegant sølvfarvet bundskjold. Og den nye lysteknologi med LED-projektionsforlygter *, LED-dagskørelyset og LED-tågeforlygterne leverer et dynamisk lys, som matcher resten af bilen.

* Modelafhængigt udstyr

EN PROFIL MED STIL & KRAFT

De muskuløse, men elegante linjer, der løber hele vejen fra motorhjelmen til bagklappen, giver bilen en iøjnefaldende moderne profil. Med en større akselafstand og et mere slankt D-stolpe-design udgør den nye udformning en dristig og atletisk styling, som kommer til udtryk med matsorte hjulkasser, sidepanellister med indlæg i satinkrom og indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom. Og derudover 19″ aluminiumsfælge*, som gør bilen endnu mere muskuløs.

* Modelafhængigt udstyr

OVERDÅDIG PLADS, STIL & KOMFORT*

Det førsteklasses og moderne interiør er designet til at løfte køreglæden på enhver tur: fra den unikke følelse med ambientebelysningen* til premiumfinish som fx sæderne med sort quiltet Nappa-læderindtræk** og sort loftbeklædning, satineffekten på instrumentpanelet med 3D-prægning og delvis kromdekor samt gennemgående detaljer i sort højglans. Og kombineret med rummelighed og elegant ergonomi vil du straks se og føle bilens appeal.

* Modelafhængigt udstyr
** Modelafhængigt ekstraudstyr

UDFORSK HYBRIDTEKNOLOGIEN

Med kombinationen af 1,6-liters T-GDi HEV-motoren og en elmotor, som drives af en 1,49 kWh litium-polymer-batteripakke rammer Sorento Hybrid den perfekte balance mellem optimal brændstofeffektivitet og et lavt emissionsniveau.

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Sorento Hybrid har et avanceret parallelt hybridsystem, som skifter mellem benzin- og eldrift eller bruger en kombination af begge. Desuden omdanner det regenererende bremsesystem den kinetiske energi til opladning af batteriet. Det reducerer emissionerne ved den daglige kørsel, mens du kan bruge din bil på en fleksibel og alsidig måde.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.