ET LOOK DER SKABER OPMÆRKSOMHED

Dristig, elegant og kraftfuld – den helt nye Rio er mere sportslig og innovativ end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver den et solidt look, som matcher dens præstationer. Features så som Kias ”tiger nose”-signaturkølergrill, nye 17” aluminiumsfælge** og smukt LED-dagskørelys*, integreret i bilfunktionsforlygterne, er iøjnefaldende detaljer.

* Modelafhængigt udstyr,
** Ekstraudstyr.

RUMMELIG OG PRAKTISK

Perfekt til byen, rummelig nok til dagligdagen. Rio sætter nye standarder for rummelighed i sin klasse. Især venner og familie, der sidder bagi, vil sætte pris på ekstra plads til at strække benene og slappe af. De nedklappelige bagsæder giver også praktiske egenskaber på et helt nyt niveau. Det forlænger bagagerummet, som i forvejen har en imponerede volumen på 325 l.

MODERNE INTERIØR

Det er svært at konkurrere med den moderne kabine i Rio. Fra bløde materialer og ergonomisk udformede forsæder, til det førerorienterede cockpit og de sportslige detaljer. Her får du masser af komfortfeatures og avancerede teknologier. Køretur efter køretur – får dig til at føle dig mere hjemme.

DYNAMISK HELE VEJEN IGENNEM

Uanset hvor du skal hen, får Rio dig frem. Du kan stole på de dynamiske præstationer og de stabile og adrætte køreegenskaber med den forbedrede undervogn. Med udvalget af gearkasser og motorer kan du være sikker på, at bykørsel altid vil være en fornøjelse.

MOTORER

Med den nye Rio kan du vælge både performance og effektivitet. Det kommer med Kias nyeste elektrificerede drivlinje, og et bredt udvalg af motortype inkl. Mild Hybrid.*

Rio fås med 84,100 eller 120 hestekræfter.

* Afhængigt af motor

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.