EN SPORTSLIG KARAKTER

Tiger nose-kølergrillen og det brede nederste luftindtag udtrykker bilens sportslige egenskaber. LED-forlygter med ”Ice Cube”-LED-dagskørelys giver bilen ekstra kant, og det samme gælder de nydesignede 18” alufælge*. De sportslige sideskørter med farvede detaljer og rudelisterne i satinkrom fremhæver bilens dramatiske silhuet.

*Ekstraudstyr

EFTERLAD ET VEDVARENDE INDTRYK

Den brede kofanger bagpå giver bilen en kvik og sportslig udstråling, og dobbelte afgangsrør øger indtrykket af dynamik og sportslighed. Modelnavnet ProCeed står med versaler midt på bagklappen under LED-baglygterne, der forløber i hele bagklappens bredde og giver bilen en unik lyssignatur.

SOFISTIKERET INTERIØR

Tag plads, og du vil blive modtaget af et interiør i høj kvalitet og med masser af plads både foran og bagi. Bløde overflader, dekorindlæg i metallak og en loftbeklædning i sort stof omslutter alle personerne i bilen. Vælg de sæder og det indtræk, der matcher med din stil.
Du kan se frem til begejstrende køreoplevelser med det sportslige D-formede rat. Alle informationer vises perfekt på den 10,25″ navigationstouchscreen og i den 12,3″ store digitale instrumentenhed*.

*Ekstraudstyr

KØREKOMFORT & KØREEGENSKABER

Dynamisk kørsel, adræthed og rendyrket kraft er essensen af det, der gør den nye KIA ProCeed så sjov at køre. Motorerne og affjedringen er konfigureret til at levere maksimale præstationer. En lav kørehøjde og komplet uafhængigt hjulophæng giver god respons på enhver køretur.

MOTORER & GEARKASSER

ProCeed indbyder dig til en medrivende køreoplevelse med op til 204 hk. Vælg mellem vores kraftfulde benzinmodeller eller modellerne med dieselmotor, der kan kombineres med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Alle motorer er blevet videreudviklet, så de opfylder de nyeste europæiske emissionsregulativer.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.