IØJENFALDENDE EKSTERIØR

Kompakt i størrelsen, sjov af natur og stilfuld ned til mindste detalje – den nye Picanto elsker at vise sig frem. Fra de elegante former og den udtryksfulde front til high tech-biprojektionsforlygter med LED-dagskørelys og LED-positionslys* – bilen efterlader altid et indtryk, når den suser rundt i byen eller cruiser på åben vej.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

FIND DIN EGEN STIL

Find din helt egen stil – og gør din nye KIA Picanto endnu sjovere at køre i. Tilpas din nye KIA Picanto med den udstyrspakke, der passer til dig og din personlighed. Vælg mellem flere klassiske varianter med imponerende features både indvendigt og udvendigt eller GT-Line med ultra-raffinerede og sportslige detaljer. Valget er dit.

INTERIØR I LUKSUSKLASSEN

Den helt nye Kia Picanto byder på masser af flotte detaljer og kan opfylde ethvert behov. Oplev den rummelige kabine med det smarte instrumentpanel, der fremhæves af sofistikerede, metalfarvede detaljer i centerkonsollen. Spændende linjer og elegante former – den nye Kia Picanto.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

ADRÆTHED & KØREEGENSKABER

Den helt nye KIA Picanto er udstyret med en førsteklasses torque vectoring-funktion, som på intelligent vis hjælper med at forhindre understyring. Takket være avanceret højstyrkestål (AHSS) kan du nyde køreturen med et reduceret støjniveau og færre vibrationer. Så kan du suse rundt i byen med komfort og stil.

MOTORER

Giv din helt nye KIA Picanto ekstra kræfter ved at vælge den motor, som passer til din (køre)stil. Bilen fås både med manuelt og automatisk gear og er således den perfekte partner til byens gader. Hvis du stræber efter maksimal køreglæde, så er KIA Picanto lige noget for dig.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.