UDVENDIGT DESIGN

Et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

KØREDYNAMIK

Ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Med den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan du nyde begge dele. Med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer, som du nemt kan skifte imellem: Eco og Sport. Den er en miljøvenlig plug-in hybridcrossover med en usædvanlig motorteknologi.

MARKANT KABINE

Hav modet til at sende et signal i kabinen i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Med plug-in hybrid-interiørpakken (ekstraudstyr). Den omfatter et unikt tofarvet design i farverne lysegrå og sort med dekorative blå syninger. Og glem ikke lædersæder (ekstraudstyr).

AVANCERET TEKNOLOGI

Oplev et nyt niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel, og du kan således køre med ren samvittighed. KIA’s 7 års garanti1, som også omfatter batteriet, giver dig tryghed i lang tid.

PLUG-IN HYBRIDEFFEKTIVITET

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 49 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.