FORFØRENDE FRONT

Et blik på den sportslige frontspoiler giver et hint om hybrid-crossoverens progressive design. Iøjnefaldende vertikale luftindtag giver et sportsligt look og øger aerodynamikken. Tagrælinger (modelafhængigt udstyr), en høj hoftelinje og 16” alufælge fuldender pakken (de viste fælge på denne side er 18″ og føres ikke som standardudstyr i Danmark).

RUMMELIGT INTERIØR

Intelligent design – den nye KIA Niro giver dig masser af plads til at føle dig hjemme. I komfort og stil. Fra lædersæder til opvarmede for- og bagsæder samt ventilerede forsæder (modelafhængigt udstyr/ekstraudstyr). Nem indstilling af førersædet, så du altid sidder korrekt. Så er du altid frisk, når du kommer frem til din destination.

EN HIGHTECH-KABINE

Fra førersædet har du overblik over alle betjeningselementer og displays. Her kan du se alle nødvendige informationer om hybridsystemet, navigations*- og infotainmentsystemet. Uden rod og uden at blive distraheret.

(*modelafhængigt udstyr/ekstraudstyr)

OPLEV SPORTSLIGHED

Hvis du vil køre sportsligt i den nye KIA Niro, skal du blot trække gearvælgeren ind imod dig selv for at skifte til indstillingen Sport. Gør kørslen endnu mere sportslig ved at bruge den manuelle gearskiftefunktion i den 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT). Meget mere end du ville forvente af en hybrid-crossover!

6-TRINS DOBBELTKOBLINGSGEARKASSE

Nyd det hurtige og jævne gearskift og en brændstoføkonomi med den 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT), som har fremragende respons. Udnyt chancen for at sige farvel til gearskifteryk og goddag til de bedste egenskaber fra både manuelle og automatiske gearkasser.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.