DEN SMARTE ELBIL

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Unikke 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

*Modellen er vist med ekstraudstyr

IKONISK SUV DESIGN

Den sporty side af KIA e-Soul kommer til livs med det nye SUV-design*. Unik udsmykning på den forreste nederste kofanger, hjulkasser og sidelister giver den elektriske urban crossover et smart SUV-look. Klar, parat – start!

*Ekstraudstyr

INDIVIDUEL KOMFORT

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning (ambient light) ændrer sig i takt med musikken. * Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder14.

* Ekstraudstyr

RENDYRKET SJOV

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med den nye KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – i en moderne atmosfære, hvor kun lyden fra din musik er høj.

NEM OPLADNING

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander3). Du får ekstra komfort, fordi du kan programmere opladningen. Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

* Programmering af opladning via. app er ikke tilgængelig i Danmark.
** For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

Tag en bilrådgiver med på råd

Sebastian Stilbo

Bilrådgiver

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.