ELEKTRIFICERET CROSSOVER

Den nye KIA e-Niro imponerer med en dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer på bedste vis udstyr som tagrælinger* med aerodynamiske egenskaber i form af en lukket frontgrill. Specielle luftindtag med LED-dagskørelys og blå designdetaljer udsender et klart statement: e-Niro er eldrevet.

*Ekstraudstyr

OPLEV EN MODERNE KABINE

En 8” LCD-instrumentenhed og et 10,25″ navigationssystemets med touchscreen* viser alle de informationer, du har brug for som fx rækkevidde, batteriopladning og strømforbrug. Midterkonsollen rummer intuitive instrumenter som shift by-wire-gearvælgeren og en elektrisk parkeringsbremse. Du kan endda sætte stemningen ved at vælge mellem forskellige farver ambientebelysning*.

*Ekstraudstyr

RUMMELIGHED & ALSIDIGHED

Plads er en luksus, som alle kan nyde i den nye KIA e-Niro. Den har en høj siddeposition, komfortabel lofthøjde og god benplads. Bagagerummet rummer 451 l, hvilket er mere end de fleste elbiler. Bagsædet kan klappes fladt ned i forholdet 60:40, og så rummer bagagerummet 1.405 l.

100% ELEKTRISK. 100% FANTASTISK.

Oplev en verden af god komfort og fantastiske oplevelser. Den nye KIA e-Niro giver dig øjeblikkelig acceleration, nem opladning og lang rækkevidde. Alt sammen i en komfortabel, rummelig, flot og ekstremt støjsvag kabine. Og helt uden CO2-emissioner under kørsel. Mobiliteten har aldrig været bedre eller nemmere.

KOMFORTABEL OPLADNING

Du kan kan lade normalt derhjemme eller ved lynopladning ved en af de mange offentlige ladepunkter. Du kan se batteriets ladetilstand på instrumentpanelet.

*For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.