DYNAMISK EKSTERIØR

Ceed SW deler hatchback’ens atletiske fremtoning. 2-lags kølergrill, full LED-forlygter* og “Ice-Cube” LED-dagskørelys og -tågeforlygter giver bilen en markant front. Den sportslige lave profil fremhæves af kromlister omkring sideruderne, og de elegante tagrælinger giver dig frihed til at montere det ekstraudstyr, du har brug for.

* Ekstraudstyr

NY SYNLIGHED

De iøjnefaldende baglygter med LED*-dagskørelys gør din bil mere synlig og genkendelig i gadebilledet. Det iøjnefaldende design er en signaturfeature for Ceed-familien. LED-blinklys* (tre felter) er integreret i lygterne og fremhæver bilens bredde. På bilens front finder du full LED-forlygter med ”ice cube” LED-dagskørelys og aut. fjernlysassistent (HBA).

*Ekstraudstyr

ET GENERØST INTERIØR

Alt er designet med fokus på føreren. Den 12,3″ komplet digitale instrumentenhed* og navigationssystemets 10,25″ touchscreen** er perfekt integreret i instrumentpanelets horisontale design. Alle de informationer, du har brug for, vises i høj opløsning – inkl. navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.

Style ekstraudstyret omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish.

* Ekstraudstyr
** Modelafhængigt ekstraudstyr

KØREEGENSKABER MED STOR RESPONS

Det uafhængige hjulophæng giver dig adræt kørerespons og byder på en ændret affjedrings- og støddæmperkarakteristik og et hurtigt reagerende styretøj, som fuldender Ceed SWs sportslige køreegenskaber.

MOTORER

Du kan vælge mellem benzin- og dieselmotorer med en ydelse fra 100-140 hk. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard. Alle benzinmodeller med turbolader er som standard udstyret med benzinpartikelfilter, og dieselmodellerne er udstyret med et avanceret SCR-system.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.