FREMTIDSORIENTERET DESIGN

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en elektrificeret dimension til Ceed Sportswagon PHEV’s atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.

Stærke & rene linjer

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17” diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

MODERNE INTERIØR

I den rummelige kabine er alt indrettet med fokus på føreren. Den 12,3″ * komplet digitale instrumentenhed og navigationssystemets 10,25″ * touchscreen er integreret i instrumentpanelets horisontale design. Informationerne vises i høj opløsning – inklusive navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.

*Modelafhængigt merudstyr

EFFEKTIVE KØREINDSTILLINGER

Når du vælger indstillingen EV/HEV, forbedres bilens brændstofeffektivitet. Knappen Sport giver bedre respons fra drivlinjen. En 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse gør det muligt at overføre hele ydelsen fra både benzinmotoren og elmotoren parallelt.

BRÆNDSTOFEFFEKTIV, ØKONOMISK & DYNAMISK

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.