SPORTSLIGT EKSTERIØR

Med sit imponerende look indbyder KIA Ceed til en forventning om, at alle køreture bliver en fornøjelse. Den 2-lags kølergrill giver bilen en bred, sportslig fremtoning, som fortsættes langs siderne med den forkromede rudelinje og 17” tofarvede aluminiumsfælge*. En spoiler i højglans, baglygter med LED-dagskørelys* og forkromet afgangsrør styrker bilens udstråling.

*Ekstraudstyr

NY SYNLIGHED

De iøjnefaldende baglygter med LED-dagskørelys gør din bil mere synlig og genkendelig i gadebilledet. Det iøjnefaldende design er en signaturfeature for KIA Ceed-modeller. På bilens front leverer Full-LED* forlygterne med imponerende ”ice cube”-LED-dagskørelys og fjernlysassistent (HBA) også et dristigt statement: KIA Ceed er her for at blive set.

*Ekstraudstyr

RAFFINERET & INTUITIVT INTERIØR

I KIA Ceed er alt designet med fokus på føreren. Instrumentpanelets elegante horisontale design skaber en rummelig atmosfære. Stilfulde indtræk, der fås som ekstraudstyr, omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish. Stil og teknologi er perfekt forenet i den 10,25” touchscreen med navigationssystem og 12,3″ digitale instrumentenhed (ekstraudstyr).

KØREEGENSKABER MED STOR RESPONS

Nyd trygheden med strammere karrosseriopsætning i sving og større stabilitet ved højere hastigheder. Det uafhængige hjulophæng giver dig adræt kørerespons og byder på en ændret affjedrings- og støddæmperkarakteristik og et hurtigt reagerende styretøj, som fuldender Ceeds sportslige køreegenskaber.

MOTORER

Vælg mellem et udvalg af dynamiske og kraftfulde benzinmotorer og effektive dieselmotorer med en ydelse fra 100-140 hk. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard. Alle benzinmodeller med turbolader er som standard udstyret med benzinpartikelfilter, og dieselmodellerne er udstyret med et avanceret SCR-system.

Tag en bilrådgiver med på råd

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.