En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder med håndfrie skydedøre (ekstraudstyr) og demonstreres i en playliste med fire videoer.

PRAKTISK OPBYGNING

Citroën Jumpys praktiske opbygning kan tilpasses alle dine behov og er hele tiden til gavn for funktionalitet, praktiske behov og ergonomi. Dens modulære platform af nyeste generation, som er baseret på C4 Picasso-platformen, er særligt forstærket til Jumpy. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.

KOMFORT

Citroën-komforten til tjeneste! Når Citroën Jumpy ledsager dig under dit arbejde, får du samme oplevelse som i en personbil, uanset om vi ser på det indre med beklædningen af sæderne og instrumentbordet eller det ydre med en komfortabel kørselsprofil. Hver gang du er ude at køre, er det på effektiv og afslappet måde.

KØRSELSKOMFORT

Uanset vejens tilstand giver Citroën Jumpy kørekomfort på topniveau, især takket være for- og bagtøjet, der sikrer styring med stor præcision, mens en god affjedring bevares. Jumpy har et forstærket pseudo-MacPherson-fortøj med krængningsstabilisator og en ny bagbro med skråtstillede bærearme, der kan bære en nyttelast på 1.400 kg

MODUWORK: FORBEDRET FLEKSIBILITET

Med den særlige skillevæg og passagerforsædets fleksibilitet i oprejst position gør Moduwork det muligt at frigøre ekstra lastkapacitet med en flad vognbund. Sammen med sikkerhedsnettet anbragt på siden af førersædet forlænger Moduwork nyttelængden til læs med 1,16 m (op til 4 m nyttelængde i XL-version). Moduwork giver også mulighed for at omdanne kabinen til et mobilkontor ved at slå midterarmlænet ned, så du får en drejelig skriveplade med et elastisk bånd med ru overflade til at fastholde ting (PC, tablet osv.). Derudover fås, som tilbehør, holdere beregnet til smartphones og tablets.

TRE LÆNGDER, ÉN ALSIDIGHED

Citroën Jumpy fås i tre længder. Udover de to længder M (4,95 m) og XL (5,30 m), der svarer til markedets kerne, fås denne varebil også i en helt ny version på 4,60 m, der på én gang er kompakt og praktisk. Som de to andre længder, M og XL, har XS-versionen en nyttelast på op til 1.400 kg. Tilsyneladende er de bedste vans kortere, ikke sandt?

1,90 METER UNDER TAGET

Man føler sig godt tilpas i alle situationer! Med en begrænset højde på 1,90 m i XS- og M-udgaverne kan Jumpy uden problemer få adgang til de parkeringspladser, biler i dette segment ellers ikke kan anvende. Det er ikke længere nødvendigt at køre rundt omkring flere husblokke, fordi parkeringspladsen er for lav. Du sparer tid ved at kunne parkere tættere på dine kunder.

(Version XL: 1,93 m)

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.