DESIGN

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har Citroën Grand C4 SpaceTourer løst! Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk. Det oprindelige design er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende, der udstråler både styrke og dynamik.

RUMMELIG & FLEKSIBEL

Inde i Citroën Grand C4 SpaceTourer vil du finde en alsidig, velkommende plads der er klar til at imødekomme alle og enhver. Den anden og tredje sæderække kan hurtigt blive foldet sammen, for at skabe et flat underlag og skulle du have brug for yderligere længde kan også forsædet foldes ned. Når du rejse med venner og familie, vil alle sætte pris på den store benplads de har at strække ud på, takket være Citroën C4 SpaceTourers langstrakt akselafstand.

EN HELT NY KOMFORTOPLEVELSE

Citroën har udviklet et nyt koncept, der sikrer optimal komfort for alle passagerer i bilen. Konceptet kaldes Citroën Advanced Comfort®, og er baseret på nye tekniske og intelligente løsninger, der skal øge velværet for både krop og sjæl. Alle brugernes krav er taget i betragtning, hvilket bekræfter, at Citroën er modig og på forkant med udviklingen, når det gælder komfort. De fire hovedlinjer i konceptet bygger på: Behagelige materialer og blid akustik, praktisk indretning, fred og ro for sjælen samt intuitiv og nyttig teknologi.

MILJØVENLIG KØREGLÆDE

For at opnå yderligere komfort og køreglæde fås Citroën Grand C4 SpaceTourer nu med EAT8-gearkasse (Efficient Automatic Transmission 8). EAT8 automatgearkassen sikrer et optimeret gearskift og medfører et lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

MOTORER

Den 3-cylindrede PureTech 130 S&S EAT8- benzinmotor med direkte højtryksindsprøjtning og ny, højtydende turbo (240.000 omdr./min.), forener PureTech-benzinmotorens ydelse med EAT8-automatgearkassens ydeevne og sikrer derved en meget harmonisk kørsel. Den tilbyder markedets bedste forhold mellem lave motoromdrejninger og effekt: 95% af momentet er disponibelt mellem 1.500 og 3.500 omdr./min., hvilket sikrer optimal udnyttelse under alle forhold.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.