DESIGN

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid fastholder sin personlighed som værende kraftfuld, robust og energisk. En rigtig SUV med en stærk karakter. Dertil kommer de udvendige punkter i farven (Blue Anodise* blåt indlæg i forkofanger og Airbump®), der er specielt for plug-in hybrid-modellen. Desuden har den stylede ”H” logoer på de to forskærme samt et dekorativt ”hybrid” emblem på bagklappen.

* Option.

Ë-KOMFORT

SUV C5 Aircross plug-in hybrid har netop beriget det i forvejen populære Citroën Advanced Comfort® program takket være de mange fordele der er forbundet med elmotoren: Støjsvag kørsel, flydende kørsel, øjeblikkelig ydeevne og en lav CO2-emissioner på kun 32 g/km.

SUV C5 Aircross plug-in hybrid kommer selvfølgelig også med det prestigefyldte affjedringssystem der i årevis har kendetegnet Citroën: Progressiv Hydraulisk Affjedring®. Affjedringssystemet forudser ujævnheder på vejen og tilpasser automatisk bilens affjedring så du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares. Derudover er Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet.

SÆDER MED CITROËN ADVANCED COMFORT ®*

Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med brede sædepuder på både sæder og ryglæn. Designet er en kombination af højdensitetsskum som kerne og en overflade bestående af et 15 mm tykt lag teksturskum som giver både fører og passagerer en usædvanlig høj sidde- og kørekomfort.

* Afhænger af udstyrsniveau

KLASSENS MEST FLEKSIBLE SUV

SUV C5 Aircross plug-in hybrid kan tilpasses enhver situation. Den har nemlig alt i alt 33 liter opbevaringsrum i kabinen samt et bemærkelsesværdigt bagagerumsvolumen, der kan variere mellem 460 liter og 600 liter.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.