DESIGN

Citroën SUV C5 Aircross er 4,50 m lang og adskiller sig fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi – uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm og flotte grafiske elementer som fx Airbumps® og to-farvede tagbøjler. SUV Citroën C5 Aircross kan desuden fås med masse spændende udstyr, herunder Adaptiv fartpilot m. Highway Driver AssistTM* og et panoramasoltag**, der øger følelsen af velvære rummelighed takket være det fantastiske lysindfald. Vinduespartierne på den nye SUV Citroën C5 Aircross er forsynet med en forkromet signatur, som danner et “C”, der signalerer plads og rummelighed, og skaber en “floating roof-top” effekt. Citroën SUV C5 Aircross, har desuden klassens største bagagerumsvolumen med 5 passagerer ombord (580 liter – 720 liter), hvilket gør den nye Citroën SUV C5 Aircross til den mest alsidige SUV i klassen.

*Afhænger af udstyrsniveau / option
**Option

EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE & VELVÆRE

Kabinen i Citroën SUV C5 Aircross er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde.
I førersiden består instrumentgruppen af en 12″ digital HD-skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og hoje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

MOTORER

NY AUTOMATGEARKASSE EAT8
NYE EURO 6.2-MOTORER

Citroën SUV C5 Aircross er udstyret med effektive og højtydende Euro 6.2 motorer af nyeste generation, som sikrer dig større køreglæde. Motorprogrammet består af 2 benzin versioner og 3 diesel versioner med hhv. 130 og 180 hk, der fâs med en manuel 6-trins gearkasse og den nye 8-trins automatgearkasser EAT8. Den nye EAT8 automatgearkasse sikrer dig en endnu bedre overgang mellem gearskiftet, takket være den optimerede moment-udveksling mellem motoren og gearkassen, og reducerer brændstofforbruget op til 7% sammenlignet med den tidligere EAT6 automatgearkasse.

MIRROR SCREEN

ET HAV AF ONLINE KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGIER

Citroën SUV C5 Aircross stiller intuitive og avancerede systemer til rådighed for sine passagerer, så de kan opretholde forbindelse mellem deres digitale univers og deres bil Herunder en 8″ Touch Screen*, der gør det muligt at indstille bilens parametre og giver adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget*, Mirror-Screen* funktionen og navigationssystemet* m.m.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.