ET DRISTIGT LOOK

Citroën C3 har ændret stil og look. Den udtrykker nu endnu mere styrke. Inspireret af SUV-designstile understreges de muskuløse former af de nye grafiske elementer.

Citroën C3 markerer en ny stil i Citroëns modelprogram. Fronten, der er blevet mere markant og dynamisk.

STYLING MULIGHEDER

Citroën C3 er stadig bilen med de fleste muligheder for styling i sin klasse. Der findes 97 kombinationsmuligheder – fra det mest diskrete ydre til det vildeste look. Du kan vælge mellem 7 lakfarver, 4 tagfarver og 4 farvepakker. Hertil kommer 3 tagdekorationer. Næsten alle farver kan kombineres efter smag og behag.*

*Nogle kombinationer kan ikke kombineres og andre skal særbestilles.

HØJT KOMFORTNIVEAU

Sæderne i Citroën C3 har brede sædepuder og ryglæn inspireret af møbeldesign. Udformningen, som er en 100% innovation fra Citroën, sikrer en permanent blødhed uden fornemmelsen af at synke ned i sædet. Advanced Comfort sæderne giver en uforlignelig kørekomfort på både korte og lange køreture. Forsæderne er desuden forsynet med den optimale lændestøtte.

MOTORER

Citroën C3 har en uforlignelig kørekomfort i byen og samtidig fantastiske køreegenskaber på de større veje. Dette skyldes bl.a. de højtydende PureTech-benzinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer, der er både effektive og økonomiske, og opfylder den nyeste Euro 6 anti-forureningsnorm.

APPLE CARPLAY*

Takket være Mirror Screen teknologien kan du tilslutte din smartphone og duplikere dens funktioner til bilens Touch Screen. Du kan se dit indhold og styre din smartphone og de kompatible apps direkte via bilens skærm. Teknologien fungerer sammen med Apple CarPlay.**

*Afhænger af udstyrsniveau.
**Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.