NY GENERATION SUV

Citroën C3 Aircross skiller sig ud i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. Som sin forgænger Citroën C3 Picasso, er Citroën C3 Aircross kendetegnet ved at have særligt komfortabel indstigningshøjde og fås med et nedfældeligt splitbagsæde*, hvilket gør Citroën C3 Aircross til en utrolig alsidig SUV med en kørekomfort uden sidestykke.

*Afhænger af udstyrsniveau

NEM AT MANØVRERE I BYEN

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross din hverdag. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi*, vejstribealarm** og Coffee Break Alert kommer du nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer* og bakkamera* dine parkeringsmanøvrer via bilens 7″ Touch Screen.

* Afhænger af udstyrsniveau. ** Afhænger af udstyrsniveau / option

RUMMELIG & ULTRA FLEKSIBEL

Den høje og funktionelle opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en siddekomfort ud over det sædvanlige. Takket være den høje opbygning og det længdejusterbare splitbagsæde*, er der både højt til loftet og masser af benplads til passagerne uden at det går ud over bilens praktiske anvendelsesmuligheder. Eksempelvis har Citroën C3 Aircross en bagagerumsvolumen på hele 410 liter, der kan udvides til hele 520 liter* med bagsæderne helt fremme.

* Afhænger af udstyrsniveau.
Det viste interiør på billedet fås ikke i Danmark.

ROBUST & BESKYTTENDE DESIGN

Citroën C3 Aircross har indtaget en helt særlig stilling i sit segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der udstråler robusthed og imponerer med sin unikke lyssignatur i 2 etager. Forlygterne fremhæver bilens front og giver Citroën C3 Aircross en unik identitetssignatur samtidig med at bilens baglygter med 3D effekt, fremhæver bilens bredde skuldre og muskuløse design.

EN BAGAGERUMVOLUMEN PÅ OP TIL 520 LITER

Med Citroën C3 Aircross behøver du ikke bekymre dig om du har plads til al din bagage! Citroën C3 Aircross har nemlig segmentets største bagagerumsvolumen og takket være den store bagklap og den lave læssekant er på- og aflæsningen let som leg. Bilens bagagerumsvolumen kan desuden øges fra 410 liter til 520 liter* uden at gå på kompromis med kørekomforten og antallet af siddepladser.

* Afhænger af udstyrsniveau

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.