DEN IKONISKE FAMILIE

Citroën Berlingo er med sin robuste og unikke formgivning et frisk pust i familiebilssegmentet. Den er både sjov og praktisk at køre i og fås i 2 længder: Standard M er 4,4 m lang og den nye version XL er 4,75 m. Forfra adskiller den nye Berlingo sig ved markant med en højere og kortere motorhjelm, en front straks afslører bilens identitet, en iøjnefaldende lyssignatur i to niveauer og en fremrykket forrude, der giver mere plads og lysindfald. Den har fået monteret både tagbøjler og Airbump®, hvilket fremhæver dens robusthed samtidig med, at det beskytter karrosseriet.

OPTIMAL INDRETNING

Bagsæderne kan nedfældes separat eller samlet i vognbunden, og er lette at tilpasse den ønskede indretning. Herved opnås en helt flad vognbund. Når passagerforsædet nedfældes i vognbunden foran, opnår du en lastvolumen på op til 4.000 liter og mere end 3 meters lastlængde (i str. XL). Bagtil har bagageskjuleren 2 positioner; en almindelig høj position og en midterposition, som giver mulighed for at inddele bagagerummet i flere rum. Den kan bære en last på 25 kg, der er let tilgængelig via den oplukkelige bagrude. Bagageskjuleren kan på praktisk vis opbevares bag sæderne på 2. sæderække.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Takket være den ultrakomfortable sædekvalitet og affjedring samt den effektive støjdæmpning vil du og dine passagerer få de ultimative køreoplevelser på hver eneste tur. Og på grund af de store glasflader hele vejen rundt er der meget lys i kabinen, hvor du kan tilføre ekstra lysindfald gennem det store panoramaglastag, der kan afskærmes med det elektriske solgardin.

SMARTE OBEVARINGRUM TIL ALLE

Citroën Berlingo, der er praktisk både ind- og udvendig, er utrolig let at komme ind og ud af på grund af de store skydedøre og bagklappen med den oplukkelige bagrude.

Med Citroën Berlingo får du stor rummelighed og mange indretningsmuligheder, da bagsæderne kan nedfældes i vognbunden. Bilens lastvolumen er på 775 liter i M-versionen og op til 1.050 liter i XL-versionen.

MOTORER

Berlingo kan fås med benzin- og dieselmotorer til al slags kørsel. De højtydende motorer af nyeste generation sikrer både et reduceret brændstofforbrug, en lav CO2-emission og dynamiske køreegenskaber. Berlingo fås også med den nye 8-trins automatgearkasse, der bidrager yderligere til kørekomforten.

PureTech-benzinmotor:
1.2 PureTech 130 hk m. 8-trins automatgear

BlueHDi dieselmotorer:
1.5 BlueHDi 100 hk

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.