Den nye Citroën Berlingo Van belønnes for udviklingen i komfort og nye teknologier uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Den gør sig udmærket, ikke bare visuelt, men også på komfort og sikkerhed med en lang række nye teknologier, der gør hverdagen smartere, nemmere og mere sikker for de professionelle brugere. Med den nye Citroën Berlingo Van åbner vi op for et nyt kapitel for vores ikoniske varebil. Den har igennem mange år være værdsat af vores erhvervskunder i hele Danmark og opfylder alle kravene til en god varebil. Alt dette understreges med kåringen som Årest Varebil 2019 i Danmark og Europa.

PROFFLINE

PROFFLINE ER TIL DIG, SOM IKKE VIL GÅ PÅ KROMPROMIS MED UDSTYRET.

  • Parkeringssensor, bag
  • Elektrisk håndbremse
  • Tågeforlygter med drejelysfunktion
  • Skridsikkert underlag i varerum
  • 8″ touch screen m. Apple CarPlay og Mirrorscreen
  • Pack Visibility: Regn -og lyssensor, Magic Wash viskefunktion
  • Pack Safety: Fartpilot med fartbegrænser, Lane keep assist, Active Safety Brake

KOMFORT

Den Nye Citroën Berlingo Van er bygget med kørekomforten for øje. Dette kommer til udtryk ved at den er bygget med speciel designet affjedring, samt støj-isolering, som er med til at absorbere ujævnhederne i vejen, hvilket giver en unik køreoplevelse.

Den Nye Berlingo Van kan justeres i både højde og længde, så den kan tilpasses til alle personer. Derudover, fås den også med sædevarme.

For at gøre køreglæden endnu større, har vi udstyret den Nye Berlingo Van med håndfri adgang og start, elektriske parkeringsbremser og head-up display. Disse er blot nogle af de funktioner vi har tilføjet for at optimere køreglæden.

BEDRE TOTALØKONOMI

En ny, lettere platform og effektive motorer sikrer dynamiske køreegenskaber, stor kørekomfort og lavere driftsomkostninger. HDi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S BVM6 og EAT8. PureTech 110 S&S BVM6 benzinmotor bliver tilgængelig i løbet af 2019.

Den nyeste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 “Efficient Automatic Transmission” med gearskiftegreb ved rattet sikrer komfortabel kørsel på lange distancer, men også på de mange små, daglige ture.

EXTENSO KABINE

Extenso kabinen giver mulighed for at ændre bilens indretning efter behov. Praktisk giver det en øget fleksibilitet med mulighed for plads til 3 personer foran og muligheden for at øge lastelængden.

For at øge lastelængden foldes passagersædet ned, hvilket øger lastelængden til 3 meter på M modellerne og 3,4 meter på XL modellerne.

  1. Extenso kabinen er forsynet med 2-personers bænksæde, som giver plads til 3 personer foran
  2. Det midterste ryglæng kan foldes ned og fungere som et mobilt kontor. Under sædet findet et opbevaringsrum med hængelås.
  3. Ved at folde bilens yderste sæde op, kan lastvolumen øges fra 3,3 til 3,8 m3 på M modellerne, samt øges fra 3,9 til 4,4 m3 på XL modellerne.

Tag en bilrådgiver med på råd

Niki Bjerre Jensen

Bilrådgiver

Rødekro

Erik Iversen

Bilrådgiver

Sønderborg

Lyst til en prøvetur?

Hos os har du mulighed for at prøvekøre bilen - når det passer dig. Du kan nemlig frit vælge, om du vil prøvekøre bilen hos os i Sønderborg eller Rødekro, eller om vi skal komme til dig med bilen. Du bestemmer.

Book en prøvetur i din drømmebil lige her.