Spar 25%

Lige nu sparer du 25% på en
kompletbehandling fra PAVA.
Book din behandling her på vores
hjemmesiden inden d.10.11.2021.

Der er penge i en PAVA rustbeskyttelse – for dig som bilejer

En PAVA rustbehandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og er nemmere at sælge senere til en god pris.

Derfor skal du se PAVA rustbehandling som en investering, der betaler sig i det lange løb.

PAVA rustbeskyttelse og undervognsbehandling bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer – derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt. Kontakt os og få en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Du kan også benytte ‘Book behandling‘ til at finde prisen på netop din bil.

Vores behandlinger

KOMPLETBEHANDLING

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

VEDLIGEHOLDELSESBEHANDLING

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

SPECIALBEHANDLING

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

En investering i din bil

Det er en god ide at give din bil rustbeskyttelse, fordi rust næsten er uundgåeligt i et land som Danmark. Det skyldes, at vi har en høj luftfugtighed og skiftende temperaturer, hvilket giver den bedste grobund for rust at leve i. Den høje luftfugtighed optræder specielt i sommerhalvåret, idet den varme luft kan indeholde mere vand end den kolde luft. Når temperaturen falder igen, fortsætter denne fugtighed. Det er derfor vigtigt ikke kun at undervognsbehandle sin bil i vinterhalvåret, men også i sommerhalvåret, fordi rust arbejder året rundt.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsens pris afhænger af flere ting som bilens stand, mærke og i hvilket omfang bilen skal behandles. Hos PAVA tilbyder vi flere forskellige former for undervognsbehandlinger, da det kan variere fra bil til bil, hvilken form for behandling, der er mest optimal. Hos os kan du vælge mellem PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Hvor ofte skal du rustbeskytte din bil?

De fleste fabriksnye biler har fået en undervognsbehandling med rustbeskyttelse, men denne beskyttelse er ikke lavet til det danske klima. Det er derfor en god ide at få sin bil undervognsbehandlet fra ny eller senest 48 måneder efter 1. registreringsdato hos os. Efter din første behandling er det individuelt fra bilmærke og -model, hvor ofte en rustbehandling er nødvendig. Et fingerpeg kunne være hvert 2. år, men det er altid en god ide at forhøre sig hos os, så kan vi fortælle dig, hvad der er bedst for dig og din bil.

Hvorfor skal du rustbehandle din bil?

Der er flere gode grunde til at investere i rustbeskyttelse til sin bil. Det forlænger bilens levetid og giver bilen en højere gensalgsværdi, hvis du en dag skal sælge den. Derudover er det også med til at minimere rustrelaterede skader. Reparationer på en bil kan være en dyr fornøjelse og derfor kan en rustbehandling være med til at minimere rustrelaterede reparationer på din bil og gøre den mere sikker at køre i. En investering der både er godt for din bil og din sikkerhed.

BOOK RUSTBEHANDLING