Opel Vivaro-e | Erling Høi-Nielsen A/S Skip to main content

Opel

Opel Vivaro-e er det eksklusive valg til professionelle virksomheder med høje standarder og store krav til biler, der skal passe perfekt ind i en optimeret arbejdsproces

Vivaro-e er kompromisløs og passer med sin emissionsfrie kørsel perfekt til både by- og motorvejskørsel. Den fås i 2 længder og med to batteristørrelser, der sikrer en rækkevidde på op til 330 km (WLTP).

PERFEKT INTEGRERET BATTERI

Opel Vivaro-e fås med et 50 kWh batteri og en rækkevidde på op til 230 km eller et 75 kWh batteri med en rækkevidde op til 330 km. Opels banebrydende drivlinje og konstruktion betyder, at det lave, flade batteri sikrer et stabilt tyngdepunkt og maksimal plads i kabinen.

STØJFRI

Tiltræk kun opmærksomhed til din virksomhed af de helt rigtige årsager. Vivaro-e’s støjfrie, elektriske drivlinje er ideel til bytrafik og i tæt bebyggede områder. For den udleder hverken larm eller CO2 under kørsel. Vivaro-e er lydløs, hvilket skaber langt mere ro i løbet af en lang arbejdsdag.

REGENERATIV BREMSNING

I Vivaro-e går ingen energi til spilde. Når du under kørsel løfter foden fra speederen, opsamler det regenerative bremsesystem bevægelsesenergien og konverterer det til en øget rækkevidde. I den højeste indstilling (B-mode) kan de fleste små ture køres uden brug af de traditionelle bremser, hvilket reducerer slid og vedligeholdelsesomkostninger.

HURTIG OG NEM AT LADE

Både 50 kWh-batteriet og 75kWh-batteriet har høj energitæthed og kan oplades til 80% af den fulde kapacitet på hhv. 30 og 45 minutter med en lader på 100 kW. Indenfor sørger 7.4 kW eller 11kW-laderne henover natten for at gøre din Vivaro-e klar til næste arbejdsdag.

OVERVÅGNING AF BILENS DATA

Vivaro-e’s avancerede sensorer og systemer til overvågning af bilens data, giver dig et detaljeret overblik med visning af kørselsforhold, rækkevidde og energi.

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Da der er et stadigt større fokus på luftkvaliteten i byerne, og byzoner med nul-udledning bliver mere almindelige, er de elektriske varebiler blevet endnu vigtigere for den omkostningseffektive virksomhed. Vivaro-e betyder yderst konkurrencedygtige driftsomkostninger og afstand fra svingende oliepriser og høje bilafgifter.

Spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Opel

* Modelafhængigt udstyr / ekstraudstyr.

Privatleasing - Citroën C3Book prøvekørsel

Privatleasing - Opel CorsaBook prøvekørsel

Privatleasing - Peugeot 208Book prøvekørsel

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle
en god påske 🐣

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse.

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedagLukket           

Salgsafdelingen

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedag12.00 - 16.00

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.

Rigtig god påske

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle en god påske

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse

Henter...

Salgsafdelingen

Henter...

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.
Rigtig god påske 🐣

Book prøvekørsel

Book prøvekørsel

Covid-19 Update 😷

Erling Høi-Nielsen WebshopFå 15% i rabat på din første ordre

Benyt rabatkoden EHN15 og få 15% rabat på din første ordre i vores webshop.