Citroën SUV C5 Aircross | Erling Høi-Nielsen A/S Skip to main content

Citroën Logo

Citroën præsenterer Citroën SUV C5 Aircross. En fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning.

EN UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET

Citroën SUV C5 Aircross er 4,50 m lang og adskiller sig fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm og flotte grafiske elementer som fx Airbumps® og to-farvede tagbøjler. SUV Citroën C5 Aircross kan desuden fås med masse spændende udstyr, herunder Adaptiv fartpilot m. Highway Driver AssistTM* og et panoramasoltag**, der øger følelsen af velvære rummelighed takket være det fantastiske lysindfald. Vinduespartierne på den nye SUV Citroën C5 Aircross er forsynet med en forkromet signatur, som danner et "C", der signalerer plads og rummelighed, og skaber en "floating roof-top" effekt. Citroën SUV C5 Aircross, har desuden klassens største bagagerumsvolumen med 5 passagerer ombord (580 liter - 720 liter), hvilket gør den nye Citroën SUV C5 Aircross til den mest alsidige SUV i klassen.

EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE OG VELVÆRE

Kabinen i Citroën SUV C5 Aircross er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde.
I førersiden består instrumentgruppen af en 12" digital HD-skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og hoje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

PERSONLIG STYLING

Til Citroën SUV C5 Aircross tilbydes du et stort udvalg af produkter til personlig styling Udvendigt er der en masse farvekombinationer baseret på 7 karrosserifarver Hvid Banquise, Sort Perla Nera, Grå Platinum, Grå Artense, Rød Volcano, Blå Tijuca og Hvid Perlemor, samt 3 farvepakker i sølv, hvid og rød. De udvendige farver kan desuden kombineres med et sort tag og den personlige styling forlænges inde i kabinen med 2 kabineindretninger, der med sit design refererer til klarhed, varme og raffinement.

KOMFORT

Affjedringen i Citroën SUV C5 Aircross er en verdenspremiere fra Citroën! Dette unikke affjedringssystem dæmper bump fra ujævnheder og huller i vejen, så du får indtryk af at svæve hen over asfalten, samtidig med at bilens stabilitet og køredynamik bevares. Konventionel affjedring består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, mens Progressiv Hydraulisk AffjedringTM også har hydraulisk stop i begge ender af støddæmperen: Et stop ved kompression (når støddæmperen sammentrykkes) og et stop ved returbevægelsen (når støddæmperen aflastes). Ved mindre ujævnheder arbejder fjeder og støddæmper sammen uden hydraulisk stop. Ved større ujævnheder arbejder fjeder og støddæmper sammen med de hydrauliske stop, som blidt og gradvist standser støddæmperbevægelsen. Derved undgås de pludselige stop, som kendes fra konventionelle støddæmpere. Resultatet er en køreoplevelse, der minder om et ”flyvende tæppe”, der bringer dig komfortabelt over alle slags ujævnheder i vejen.

Spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Citroën Logo

* Modelafhængigt udstyr / ekstraudstyr.

Privatleasing - Citroën C3Book prøvekørsel

Privatleasing - Opel CorsaBook prøvekørsel

Privatleasing - Peugeot 208Book prøvekørsel

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle
en god påske 🐣

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse.

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedagLukket           

Salgsafdelingen

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedag12.00 - 16.00

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.

Rigtig god påske

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle en god påske

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse

Henter...

Salgsafdelingen

Henter...

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.
Rigtig god påske 🐣

Book prøvekørsel

Book prøvekørsel

Covid-19 Update 😷