Citroën SUV C3 Aircross | Erling Høi-Nielsen A/S Skip to main content

Citroën Logo

Ny Citroën SUV C3 Aircross fremhæver sin karakter med en helt ny og mere robust front. Takket være de nye lakfarver og muligheden for at tilkøbe sort tagfarve* har du større mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din nye Citroën SUV C3 Aircross.

ET MERE MARKANT DESIGN

Fronten på ny Citroën SUV C3 Aircross har fået et helt nyt, mere markant og robust design, med den nye Citroën signatur, der blev lanceret på Citroën C3 i 2020. De dobbelte, forkromede vinkellogoer breder sig ud mod ECO LED forlygterne, som giver dig større sigtbarhed og sikkerhed på vejen. Ny Citroën SUV C3 Aircross byder også på ny kølergrill med geometrisk mønster og en ny sølvfarvet spoiler med interessante farvedetaljer.

STYLINGEN FORSÆTTER INDENFOR

På den nye Citroën SUV C3 Aircross introduceres for første gang indtræk i "Metrolopitan Graphite"*, som består af sort kunstlæder kombineret med grå stofbetræk og tværgående bånd øverst på ryglænene, som går igen på dørene og instrumentbordet.

ADVANCED COMFORT SEATS

Udover affjedringen, som sikrer dig en fantastisk komfortabel kørsel, byder ny Citroën SUV C3 Aircross nu også på en uovertruffen kørekomfort takket være de nye Advanced Comfort Seats®*, som følger med det nye indtræk "Metropolitan Graphite"*. Sæderne giver dig en både visuel og fysisk komfort takket være det unikke design samt et 15 mm tykt lag specialskum, der giver passagerne ergonomisk støtte, hvilket er særligt komfortabelt især på lange ture.

RUMMELIGHED, FLEKSIBILITET OG LYS

Ny Citroën SUV C3 Aircross er særdeles rummelig til glæde for både fører og passagerer. Der er fx rigelig benplads ved bagsæderne og en god loftshøjde både for og bag. Fleksibiliteten er suveræn med et bagsæde, der kan forskydes i længderetningen i 2 uafhængige dele*, og et passagerforsæde, der kan foldes fladt ned*, så der bliver plads til lang last - helt op til 2,40 meter*. Endvidere byder ny Citroën SUV C3 Aircross på et stort bagagerum, der nemt kan øges fra 410 til 520 liter, når bagsædet skydes frem, og helt op til 1.289 liter, når ryglænene nedfældes*. Panoramasoltaget* giver exceptionelt meget lys i kabinen, og den nye midterkonsol er forsynet med et stort opbevaringsrum, som alle passagerer har let adgang til.

Spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Citroën Logo

* Modelafhængigt udstyr / ekstraudstyr.

Privatleasing - Citroën C3Book prøvekørsel

Privatleasing - Opel CorsaBook prøvekørsel

Privatleasing - Peugeot 208Book prøvekørsel

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle
en god påske 🐣

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse.

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedagLukket           

Salgsafdelingen

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedag12.00 - 16.00

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.

Rigtig god påske

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle en god påske

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse

Henter...

Salgsafdelingen

Henter...

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.
Rigtig god påske 🐣

Book prøvekørsel

Book prøvekørsel

Covid-19 Update 😷

Erling Høi-Nielsen WebshopFå 15% i rabat på din første ordre

Benyt rabatkoden EHN15 og få 15% rabat på din første ordre i vores webshop.