Citroën Jumpy | Erling Høi-Nielsen A/S Skip to main content

Citroën Logo

En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode.

PRAKTISK OPBYGNING

Citroën Jumpys praktiske opbygning kan tilpasses alle dine behov og er hele tiden til gavn for funktionalitet, praktiske behov og ergonomi. Dens modulære platform af nyeste generation, som er baseret på C4 Picasso-platformen, er særligt forstærket til Jumpy. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.

TRE LÆNGDER, ÉN ALSIDIGHED

Citroën Jumpy fås i tre længder. Udover de to længder M (4,95 m) og XL (5,30 m), der svarer til markedets kerne, fås denne varebil også i en helt ny version på 4,60 m, der på én gang er kompakt og praktisk. Som de to andre længder, M og XL, har XS-versionen en nyttelast på op til 1.400 kg. Tilsyneladende er de bedste vans kortere, ikke sandt?

1,90 M UNDER TAGET

Man føler sig godt tilpas i alle situationer! Med en begrænset højde på 1,90 m i XS- og M-udgaverne kan Jumpy uden problemer få adgang til de parkeringspladser, biler i dette segment ellers ikke kan anvende. Det er ikke længere nødvendigt at køre rundt omkring flere husblokke, fordi parkeringspladsen er for lav. Du sparer tid ved at kunne parkere tættere på dine kunder.

KOMFORT

Citroën-komforten til tjeneste! Når Citroën Jumpy ledsager dig under dit arbejde, får du samme oplevelse som i en personbil, uanset om vi ser på det indre med beklædningen af sæderne og instrumentbordet eller det ydre med en komfortabel kørselsprofil. Hver gang du er ude at køre, er det på effektiv og afslappet måde.

HÅNDFRI SKYDEDØRE

Har du hænderne fulde? Det er ikke noget problem: Med den håndfri funktion (ekstraudstyr) kan du åbne og lukke skydedørene uden at berøre dem, hvilket er en unik funktion for dette segment. Du fører blot en fod hen under bagkofangerens hjørne, hvorefter bilen låses op, og skydedøren åbnes i den side, hvor du er. Helt automatisk.

Med den samme bevægelse lukker du døren og låser bilen, når du forlader den. Denne funktion gør det meget nemmere at læsse og aflæsse bilen, når du har hænderne fulde!

PERFEKT TIL DIT ARBEJDE!

Citroën Jumpy er den ideelle partner til fagfolk, der er på udkig efter et hjælpemiddel til at forenkle deres hverdag. Smart, moderne og funktionel, Ny Citroën Jumpy henvender sig til en breds kreds af fagfolk. Uanset om du er håndværker, bud, i byggebranchen eller et servicefirma, så kan du ikke undgå at finde en Jumpy, der opfylder dine behov!

Spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Citroën Logo

* Modelafhængigt udstyr / ekstraudstyr.

Privatleasing - Citroën C3Book prøvekørsel

Privatleasing - Opel CorsaBook prøvekørsel

Privatleasing - Peugeot 208Book prøvekørsel

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle
en god påske 🐣

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse.

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedagLukket           

Salgsafdelingen

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedag12.00 - 16.00

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.

Rigtig god påske

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle en god påske

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse

Henter...

Salgsafdelingen

Henter...

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.
Rigtig god påske 🐣

Book prøvekørsel

Book prøvekørsel

Covid-19 Update 😷

Erling Høi-Nielsen WebshopFå 15% i rabat på din første ordre

Benyt rabatkoden EHN15 og få 15% rabat på din første ordre i vores webshop.