Citroën ë-Berlingo | Erling Høi-Nielsen A/S Skip to main content

Citroën Logo

Citroën Berlingo har siden sin lancering i 1996 været en af de absolut største designklassikere, når det kommer til funktionalitet og fleksibel indretning, og har givet et frisk pust til familiesegmentet verden over.

Dens alsidighed har gjort den til en af de mest populære familiebiler for alle der elsker et aktivt liv og har brug for en praktisk indretning og masser af opbevaringsplads. Og med ny Citroën ë-Berlingo har designikonet genopfundet sig selv.

MARKANT, PRAKTISK, FLEKSIBEL OG RUMMELIG

Ny Citroën ë-Berlingo har alle de samme fordele som sine forgængere med forbrændingsmotor: God plads ombord, fleksibel indretning og mange praktiske funktioner. Af hensyn til førerens og passagerernes komfort fås den med 3 individuelle bagsæder og Modutop®*.

MARKANT DESIGN

Elbiler fra Citroën, som ë-Berlingo, bærer « ë » emblemet, som sidder foran på kofangeren, samt på bagklappen foran selve Berlingo-monogrammet. Desuden kendetegnes ë-Berlingo også ved den blå designpakke, der ses på tågelygternes indramning og bilens Airbumps®.

ELEKTRISK MOBILITET I Ë-KOMFORTKLASSE

Alt i kabinen er nøje gennemtænkt, for at gøre det let at betjene den nye Citroën ë-Berlingo. Midterkonsollen er forsynet med en drive mode-vælger med følgende muligheder:

  • Normal, som giver det bedste kompromis mellem rækkevidde og dynamisk ydeevne
  • Eco, som reducerer energiforbruget
  • Power, som prioriterer høj ydeevne med maks. effekt og moment.

Elmotoren styrer trækkraften ud fra den valgte drive mode og kørselsforholdene. Effekten på 100 kW (136 hestekræfter) / 260 N.m gør det muligt at nå en maks. hastighed på 135 km/t uanset hvilken drive mode, der er valgt.

AUTOMATGEARKASSE

I midterkonsollen findes automatgearkassens ë-Toggle vælger med positionerne (R, N og D) der gør det let at vælge bakgear, frigear eller fremadgående gear. Den ledsages desuden af en knap med to positioner:

  • P til aktivering af Parking funktionen,
  • B til aktivering af Brake funktionen, som øger genvindingen af energi under bilens bremse- og decelerationsfaser.

STØRRE VELVÆRE OMBORD

Ny Citroën ë-Berlingo har 2 funktioner, der er meget nyttige i dagligdagen:

  • Tidsprogrammeret opladning der giver mulighed for at oplade batteriet på tidspunkter med lavere elpriser
  • Forklimatisering der giver mulighed for at forprogrammere afkøling eller opvarmning af kabinen før afgang, når bilen er sat til opladning.

RÆKKEVIDDEN GIVER STØRRE FRIHED

Ny Citroën ë-Berlingo er forsynet med de bedste teknologier fra Stellantis. Kørselsprofilen og litium-ion batteriet på 50 kWh i ë-Berlingo gør det muligt at køre op til 285 km.* Garantien dækker i 8 år eller 160.000 km (for 70 % af batteriets kapacitet). Når bilen er 1 år eller har kørt 20.000 km, udstedes der et batterikapacitetscertifikat efter kontrol, og derefter udstedes det ved alle serviceeftersyn for hver 2 år eller 40.000 km. For at optimere bilens rækkevidde, genvinder drivlinjen energi under bremsning og deceleration. Via aktivering af knappen B i midterkonsollen øges genvindingen af energi.

LADELØSNINGER

Der findes 3 mere eller mindre hurtige ladeløsninger at vælge imellem, afhængigt af hvordan du anvender din nye Citroën ë-Berlingo:

  • Hjemmeladning med et kompatibelt type 2-kabel med et 8 A standardstik eller et forstærket 16 A stik (boks + Green’Up stik), der gør det muligt at oplade batteriet 100 % på under 15 timer.
  • Hurtig opladning hjemme eller offentligt med et type 3-kabel, der kræver installation af en Wallbox på 3,7 til 22 kW. Ladetiden fra 0 til 100 % er 7½ timer (enfaset 7,4 kW WallBox) eller 5 timer (trefaset 11 kW WallBox).
  • Superhurtig opladning via en offentlig ladestander på op til 100 kW med et type 4-kabel, der er indbygget i laderen, som gør det muligt at oplade et 50 kWh batteri 80 % på 30 minutter.

Spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Citroën Logo

* Modelafhængigt udstyr / ekstraudstyr.

Privatleasing - Citroën C3Book prøvekørsel

Privatleasing - Opel CorsaBook prøvekørsel

Privatleasing - Peugeot 208Book prøvekørsel

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle
en god påske 🐣

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse.

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedagLukket           

Salgsafdelingen

SkærtorsdagLukket
LangfredagLukket
LørdagLukket
PåskesøndagLukket
2. påskedag12.00 - 16.00

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.

Rigtig god påske

Åbningstider i påsken 2022Vi ønsker alle en god påske

Alle værksteder
Teknisk værksted, Skadecenter samt PAVA rustbeskyttelse

Henter...

Salgsafdelingen

Henter...

Ovenstående åbningstider gælder både for vores afdeling i Sønderborg og Rødekro.
Rigtig god påske 🐣

Book prøvekørsel

Book prøvekørsel

Covid-19 Update 😷

Erling Høi-Nielsen WebshopFå 15% i rabat på din første ordre

Benyt rabatkoden EHN15 og få 15% rabat på din første ordre i vores webshop.